2018. június 19.

20 éves a JOY

A JOY 1998 májusában debütált a hazai női trendmagazinok egyik úttörőjeként.

A JOY márka az indulástól egyet jelent a trendekkel és a világgal lépést tartó, életigenlő, önmaga fejlődésére hangsúlyt fektető, fiatal, női fogyasztók minőségi szórakozásával - írják.

Az elmúlt 20 évben számtalan siker kapcsolódik a brand nevéhez: 14 millió eladott magazinpéldány, a JOY-Napok, a JOY Prix de Beauté – A szépség nagydíja.

Szintén a JOY nevéhez fűződik hazánk első olyan díjátadója, ahol a fogyasztók szerint a social media legnépszerűbb és leginspirálóbb véleményvezérei sorakoznak fel.

A 20 éves születésnap apropóján a JOY különleges, nagyméretű lapszámmal ajándékozza meg olvasóit, melyben a márka mindennapi életében meghatározó szerepet betöltő emberek mellett, stratégia hirdetőpartnerek is elmondják mit tett hozzá saját márkájuk kommunikációjához a glossy magazin. A joy.hu-n pedig születésnapi diy szépség és trend videókkal kedveskednek a digitális fogyasztóknak.

Balogh Edina, a JOY főszerkesztője így fogalmaz a születésnap kapcsán: „A napokban felhívtam az egyik legrégebbi előfizetőnket (szerencsére több is van), aki több mint 19 éve a lap minden egyes számát megvette. Amikor megköszöntem neki a hűségét nem csak nekem csuklott el a hangom, de neki is. Azt mondta, kötődik a JOY-hoz, a mindennapjai részévé vált, soha nem jutott eszébe, hogy valaha is lemondja az előfizetését, mert tőlünk minden hónapban olyan életérzést kap, melyet semmi mással nem tudna pótolni. Azt hiszem ez a JOY elmúlt két évtizedének esszenciáját. Hálás vagyok, hogy részese lehetek mindennek.”