Új ismeretterjesztő csatornával bővül a kínálat

Új ismeretterjesztő csatornával bővül a kínálat
2020. január 7.

2020. január 7-től a HISTORY2 mintegy 800 ezer háztartásban válik elérhetővé a HISTORY mellett. Január folyamán a csatorna kizárólag a Magyar Telekom csomagjaiban lesz fogható a hazai nézők számára.

Rejtélyek vonzásában

Rejtélyek vonzásában
Tóth Olivér2020. január 6.

„Mindig izgat a lehetőség, hogy felfedezhetem az ezerarcú, sokszor megközelíthetetlen, karizmatikus hősök ezeregyedik arcát, új területeken is kalandozhatok: a lélek rejtelmes világában” – mondja Baló Júlia, akinek magyar és világhírű művészekkel készült interjúi etalonnak számítanak az újságírószakmában. Ahhoz, hogy az alanyai kendőzetlenül őszintén beszéljenek, neki is annak kell lennie. Magam is bármiről kérdezhettem, egyetlen dolgot kivéve: a családját ért tragédiáról.

Szerepe a megosztó

Szerepe a megosztó
Tóth Olivér2019. december 30.

Tőlünk nyugatabbra azt mondanák rá: self-made man. Sebestyén Balázs megcsinálta a karrierjét. Talán még többet is hozott ki a lehetőségeiből, mint gondolta. Mára Magyarország legismertebb médiaszereplője, akinek a sajtó minden lépését figyeli, egy hajszála nem állhat keresztbe anélkül, hogy arról másnap ne írnának. Ezért is enged ritkán betekintést a gondolataiba, különösen olyan nyitottsággal, mint ezúttal.

Podcastok, a digitális kor rádiói?

Podcastok, a digitális kor rádiói?
Szebegyinszki Szilvia2019. december 24.

Egyre népszerűbbek az interneten a podcastok, ezek a rádióhoz hasonló műsorok, melyek ugyanakkor lassan túl is szárnyalják hagyományos elődjüket. Az Edison közvélemény-kutatása szerint az amerikai lakosság 50 százaléka hallgatott már valaha podcastadást. De mit tudnak vajon ezek a műsorok, amitől hirtelen ilyen magasra ívelt fel a csillaguk, vajon a podcastok lesznek a digitális kor rádiói?

Gundel Takács Gábor: „Mindig is fatalista voltam”

Gundel Takács Gábor: „Mindig is fatalista voltam”
Tóth Olivér2019. december 23.

Televíziós pályafutását a Magyar Televízió sportosztályának ügyelőjeként kezdte, majd sportriporterként részt vett olimpiákon, világ- és Európa-bajnokságokon, később vezetett vetélkedőt, show- és magazinműsorokat. Mint mondja: a televíziózás régen nem tartozik neki. Talán ezért is fordul elő, hogy Gundel Takács Gábor ma már egy-egy adás után elgondolkodik, hogy talán az volt az utolsó.

A Facebook miatt választották meg Trumpot

2020. január 8.

Kiszivárgott egy belsős levél a Facebook egyik magas beosztású vezetőjétől, amelyben elismeri, hogy ők a felelősek Donald Trump megválasztásáért, és valószínűleg miattuk választják újra az elnököt 2020-ban.

Megszűnik a GameStar

2020. január 6.

A decemberi lapszám volt az utolsó print magazin, a GameStar online működik tovább.

Megújult a SzerencseSzombat

2020. január 6.

További változás, hogy 2020-ban a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különböző lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható.

There is an opportunity for media companies to differentiate their brand by building and ensuring trust at both a consumer and corporate level. Quality, and trust in that quality, is a value differentiator for many established media companies. The appetite for quality news is strong, but the right balance of quality and a price point that’s attractive to consumers hasn’t yet been found. As such, media businesses need to continue innovating. - David Elms, a brit KPMG média üzletágának vezetője