Indul a Blikk Talk!

Indul a Blikk Talk!
2019. május 10.

Blikk Talk! néven folytatja közéleti tematikájú közönségtalálkozóit a Blikk, hogy még közelebb vigye olvasóihoz a közérdeklődés homlokterében álló aktualitásokat. Ezekben a napokban az európai parlamenti választásokról ütköztetik a véleményeket.

Fotósok jelentkezését várja a PHOTOPOLY

Fotósok jelentkezését várja a PHOTOPOLY
2019. május 9.

Már csatlakozhatnak a fotósok a legújabb fotózás szervező oldalhoz. Itt nem a megrendelő, hanem az oldal mögött álló szakemberek döntik el, hogy egy munkára melyik fotós a legalkalmasabb, a tehetség, a referencia és a földrajzi közelség alapján.

Férfikonferenciát szervezett a Central

Férfikonferenciát szervezett a Central
2019. május 7.

Mivel tudjuk fenntartani a férfiak figyelmét a multimédiás térben? Létezik-e egyáltalán férfias tartalomfogyasztás és kifejezetten csak rájuk fókuszáló tartalomgyártás? Többek között a fentiekre keresték a válaszokat a konferencia előadói.

A tévénézéssel töltött időnk negyedét sorozatokra fordítottuk

A tévénézéssel töltött időnk negyedét sorozatokra fordítottuk
2019. május 6.

A Nielsen Közönségmérés adatai alapján 2019 első negyedévében a teljes népesség naponta átlagosan 5 órát töltött a tévékészülékek előtt: a nők 5 óra 22 percet, míg a férfiak 4 óra 35 percet. Minden ötödik percben reklámokat és/vagy műsorajánlókat néztünk.

Fordulópont

2019. május 9.

A Viasat History új dokumentumfilm-sorozata, a Fordulópont nem is arra törekszik, hogy híres államférfiak egész életét szemléltesse, hanem arra a pillanatra koncentrál, ami kapcsán ők a történelem legmeghatározóbb szereplőivé váltak.

A videó itt tekinthető meg

30 éves az MTV Unplugged!

2019. május 10.

30 éves az MTV Unplugged, az MTV zenei csatorna egyik legrégebben futó műsora. A kerek évforduló tiszteletére a magyar MTV egy egész hétvégén át válogatással jelentkezik a legemlékezetesebb adásokból.

Újdonságok a TV2-n

2019. május 8.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója ismertette a portfólió legfrissebb eredményeit és beszámolt a várható újdonságokról, köztük a TV2 vadonatúj napi sorozatáról.

There is an opportunity for media companies to differentiate their brand by building and ensuring trust at both a consumer and corporate level. Quality, and trust in that quality, is a value differentiator for many established media companies. The appetite for quality news is strong, but the right balance of quality and a price point that’s attractive to consumers hasn’t yet been found. As such, media businesses need to continue innovating. - David Elms, a brit KPMG média üzletágának vezetője