Közép-Európa kilenc országában mutatkozik be az On the Spot

Közép-Európa kilenc országában mutatkozik be az On the Spot
2019. augusztus 16.

A SundanceTV Lengyelországtól Szlovénián és Szerbián át Horvátországig vetíti Cseke Eszter és S. Takács András sokszoros díjnyertes sorozatát. A csatorna négy teljes évaddal ismerteti meg a közönségét, augusztus 18-tól minden héten egy-egy új részt bemutatva.

Dokumentumfilm vizsgálja a több évszázados csontok titkait

Dokumentumfilm vizsgálja a több évszázados csontok titkait
2019. augusztus 15.

Amikor megkezdték Benjamin Franklin londoni lakásának múzeummá való átalakítását, az nem csupán ereklyéket rejtett. Az alagsorban több mint ezer emberi csontot találtak. Vajon a híres polihisztor zseninek volt egy sötétebb oldala is? A részleteket és a tényeket A holtak titkai című Viasat History-dokumentumfilm taglalja.

Az RTL Magyarország készen áll az őszre

Az RTL Magyarország készen áll az őszre
2019. augusztus 14.

Exkluzív sajtóeseményen mutatta be Kiss Ramóna műsorvezetésével őszi műsorstruktúráját a kereskedelmi csatorna. Lesznek nagy meglepetések, új műsorok, valamint visszatérő közönség kedvencek is.

Nemzetközi díjra jelölték a Volt egyszer egy Vadkeletet

Nemzetközi díjra jelölték a Volt egyszer egy Vadkeletet
2019. augusztus 13.

A Spektrum saját gyártású produkciója shortlistre került a cannes-i Content Innovation Awardson. A jelölést azok az alkotások kaphatták meg, amelyek valamilyen egészen innovatív tartalmat mutattak be a tévés szakmában.

Új megoldást jelentett be a SES

2019. szeptember 9.

A SES Satellite and OTT in sync megoldása a műhold felé tartó forrásjelet IP hálózaton keresztül a műholddal párhuzamosan továbbítja.

Hódítanak a nők a Spekrum Home-on

2019. szeptember 5.

Egy évvel ezelőtt indult útjára a NőComment! és a DTK: Elviszlek magammal a Spektrum Home-on, szeptembertől pedig ismét új vendégekkel jelentkeznek a műsorok.

There is an opportunity for media companies to differentiate their brand by building and ensuring trust at both a consumer and corporate level. Quality, and trust in that quality, is a value differentiator for many established media companies. The appetite for quality news is strong, but the right balance of quality and a price point that’s attractive to consumers hasn’t yet been found. As such, media businesses need to continue innovating. - David Elms, a brit KPMG média üzletágának vezetője