Filmalap-támogatással készít új filmet Szabó István

Filmalap-támogatással készít új filmet Szabó István
2018. augusztus 3.

Szeptember elején kezdődik Szabó István Oscar- és Kossuth-díjas magyar filmrendező, a nemzet művésze új filmjének forgatása. A Zárójelentés című alkotást 561,8 millió forinttal támogatja a Magyar Nemzeti Filmalap.

Az USA-ban is bemutatják az Aranyéletet

Az USA-ban is bemutatják az Aranyéletet
2018. július 31.

Augusztus 1-től az USA-ban is elérhető lesz a sorozat első két évada, így a tengerentúlon is megismerhetik a minden ízében magyar történetet.

Tabuk nélkül a családban, nyitottan a világban

Tabuk nélkül a családban, nyitottan a világban
2018. július 30.

A Viacom gyerekcsatornája, a Nickelodeon 31 országban készített felmérést az alfa generáció szokásairól, viselkedéséről, hogy reális képet kapjon az általa megszólított fiatal nézőkről. Közel hatezer 6 és 11 év közötti gyerek segítette a kutatás sikerét, melyből többek között az is kiderült, hogy a 2007 után születettek már nem titkolóznak a szüleik előtt. Az anyukák, apukák, tesók vagy épp nagyszülők átvették a legjobb barát szerepét.

Stephen King és J.J. Abrams sorozata az HBO GO-n debütál

2018. július 27.

A Castle Rockban – amely az elismert bestseller-szerző, Stephen King világába kalauzolja a nézőket – találkozik az író legnépszerűbb műveire jellemző mitológiai lépték és az intim, karakterközpontú történetmesélés, és mindebből a sötétség és fény epikus sagája bontakozik ki a maine-i erdőség néhány négyzetkilométerén.

A videó itt tekinthető meg

Kasszasikerlista élén nyitott a Meg - Az őscápa

2018. augusztus 13.

A várakozásokat jócskán felülmúlva debütált a kasszasikerlista élén a Warner Bros. stúdió akció-horrorja, amely 44,5 millió dollár bevételt hozott a bemutatóhétvégén több mint 4100 észak-amerikai moziban.

There is an opportunity for media companies to differentiate their brand by building and ensuring trust at both a consumer and corporate level. Quality, and trust in that quality, is a value differentiator for many established media companies. The appetite for quality news is strong, but the right balance of quality and a price point that’s attractive to consumers hasn’t yet been found. As such, media businesses need to continue innovating. - David Elms, a brit KPMG média üzletágának vezetője