Magyarországra jönnek a filmes legendák

Magyarországra jönnek a filmes legendák
2018. július 27.

Magyarországra jön Claudia Cardinale, Klaus Maria Brandauer és Jean-Marc Barr, A nagy kékség főszereplője, itt lesz Ingmar Bergman magyar származású munkatársa, Katinka Faragó. Bemutatásra kerülnek a Filmarchívum és a Filmlabor által restaurált magyar filmek, más európai archívumok által restaurált remekművek. Először lesz látható a gyönyörűen restaurált Mephisto, portré- és dokumentumfilmek a filmtörténet olyan meghatározó női karaktereiről, mint Hedy Lamarr, bemutatkozik a Cannes-i Fesztivál filmtörténeti programjának legjava, és azt is megtudhatjuk, mi inspirálta Wes Andersont A Grand Budapest Hotel készítésekor.

Szeptember 12-én újra Digitália

Szeptember 12-én újra Digitália
2018. július 26.

A Médiapiac őszi konferenciája a technológiai fejlődésnek a kommunikációs szektorra gyakorolt hatásával és az új lehetőségek hatékony kihasználásával foglalkozik, továbbvíve azt a gondolatot, amelyet a sikeres tavaszi geneRÁCIÓk konferenciánk felvetett.

Visszaállt a rend: RTL Klub dominancia, kapaszkodó TV2

Visszaállt a rend: RTL Klub dominancia, kapaszkodó TV2
2018. július 24.

Jól választott induló sorozatot az RTL Klub, a Doctor Murphy kiváló eredményeket produkált, csak az Éjjel-nappal Budapest előzte meg. A TV2 jobban teljesített, mint az elmúlt hetekben, de azrért még így is jelentős a lemaradása.

Kevin kutya hatására nőtt az örökbefogadási kedv

Kevin kutya hatására nőtt az örökbefogadási kedv
2018. július 23.

Kevin kutya saját vloggal jelentkezik Facebook-oldalán. A közösségi médiából ismert és ma már az RTL Klubon is műsort vezető, egykor menhelyi blöki Pacsi! című kutyás reality-magazinjának első évada szombaton véget ért, de a közösségi oldalakon a következő időszakban is új, kutyás tartalmakkal készül Kevin és gazdája, Molnár Karesz. A vlog első részében a szlovéniai Pirant mutatják be kutyás szemmel - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Hódít a hangoskönyv, megtorpanóban az e-könyv

Hódít a hangoskönyv, megtorpanóban az e-könyv
2018. július 20.

A nagy nemzetközi könyvpiacokon közel félmilliárd nyomtatott könyvet vásároltak 2017-ben, az ismeretterjesztő könyvek globálisan maguk mögé utasítják az irodalmi műveket, ugyanakkor erős a gyermekirodalom is.

Mi lesz veled ARC?

2018. augusztus 9.

Mégsem lehet Zuglóban megrendezni az idei ARC plakátkiállítást.

Partnerprogramot indít a T-Systems

2018. augusztus 8.

Iparági partner- és fejlesztési programot hirdet az IoT területen működő fejlesztőknek és piaci szereplőknek a társaság.

The brand will probably last forever, but it would be depressing if we didn’t move with the times. The world has changed and Playboy is as relevant now as it was in the ’70s. Now I can draw from older times that tapped into culture. You look back at the lad magazines of the ’90s and it’s hard to believe we got away with that kind of design. I think this is an exciting time for us to embrace what Playboy is about. Now we are trying to use younger, cooler photographers that use film. We use female photographers who take the best pictures of women because they understand them. - Chris Deacon, kreatív igazgató, Playboy