A sarkukra állnak a tévés médiamunkások

A sarkukra állnak a tévés médiamunkások
M. László Ferenc2018. május 4.

Önálló szakszervezetbe tömörülnek a hír- és szórakoztató műsorokat gyártó szakemberek, akik a reflektorfényben fürdő, agyonfizetett műsorvezetőkhöz, sztárokhoz és celebekhez képest méltatlan körülmények közepette dolgoznak.

Többet tévéztünk az első negyedévben, mint egy éve

Többet tévéztünk az első negyedévben, mint egy éve
2018. május 4.

A Nielsen Közönségmérés adatai alapján 2018 első negyedévében a teljes népesség naponta átlagosan 3 óra 26 percet töltött a tévékészülékek előtt, 3 perccel többet, mint egy évvel korábban. A képernyők előtt töltött időnk közel 40 százalékát sorozatokra és mozifilmekre fordítottuk

Megvannak a második JOY Social Media Award jelöltjei

Megvannak a második JOY Social Media Award jelöltjei
2018. május 2.

A JOY magazin újra keresi a hazai közösségi média legmeghatározóbb véleményvezéreit. A Social Media Award kampány során az olvasók kilenc kategória jelötjeire szavazhatnak: a fitness, beauty és fashion bloggerek mellett idén a legnépszerűbb kiskedvencek, édesanyák, szerelmespárok, underground és gasztro influencerek is helyet kaptak a jelöltek között.

Régen tényleg minden más volt?

Régen tényleg minden más volt?
Perjés Tamás2018. május 2.

Nem kell tartani a generációs szakadékoktól, a nemzedékek az idő előrehaladtával úgy is visszatérnek a „hagyományos” médiafogyasztáshoz. A fiatalok radikálisan másképp fogyasztanak médiatartalmakat, idővel a feje tetejére állítják a piacot. Évek óta hallhatjuk e két ellentétes állítást, de a Kantar Hoffmann adatai azt mutatják, a kérdéskör jóval összetettebb, és paradigmaváltásra lenne szükség a piacon.

Superbrands díjas a 103.9 Sláger FM

2018. május 18.

A független marketing- és vállalatvezető szakemberekből álló Superbrands Szakértői Bizottság 2018-ban Superbrands díjjal jutalmazta a 103.9 Sláger FM-et.

Elkezdődött a MasterChef VIP forgatása

2018. május 17.

Az Ördög Nóra műsorvezetésével készülő produkcióban két mindenre elszánt séf figyeli és bírálja majd a hírességek konyhai teljesítményét.

The brand will probably last forever, but it would be depressing if we didn’t move with the times. The world has changed and Playboy is as relevant now as it was in the ’70s. Now I can draw from older times that tapped into culture. You look back at the lad magazines of the ’90s and it’s hard to believe we got away with that kind of design. I think this is an exciting time for us to embrace what Playboy is about. Now we are trying to use younger, cooler photographers that use film. We use female photographers who take the best pictures of women because they understand them. - Chris Deacon, kreatív igazgató, Playboy