Vasárnap indul a Bécsi vér című új krimi az Epic Dramán

Vasárnap indul a Bécsi vér című új krimi az Epic Dramán
2020. július 8.

Az 1900-as évek elejére, Bécsbe, a művészet és a tudomány melegágyába utazunk vissza a vasárnap induló Bécsi vér című krimisorozattal, ahol kultúrák és ideák ütköznek a legnépszerűbb kávézókban. Mindeközben a város titokzatos halálesetein egy rendőrnyomozó és egy pszichiáter (Freud ifjú tanítványa) dolgozik, egy új eszközt, a profilalkotást bevetve. Az új széria 2020. július 12-től minden héten 21 órától lesz látható az Epic Drama csatornán.

Júliustól az érem mindkét oldalát megismerhetik a nézők

Júliustól az érem mindkét oldalát megismerhetik a nézők
2020. július 2.

Murdoch nyomozó, Endeavour Morse, Miss Fisher, Frankie Drake és Agatha... – hogy csak a legismertebb detektíveket említsük az Epic Drama csatorna nyári repertoárjából. Ráadásul a nyomozók munkája mellett maffiagárdák mindennapjaiba is betekinthetünk, sőt eddig nem látott sorozatok is műsorra kerülnek - írják.

Az internetes zaklatások ötöde a közösségi médiában történik

Az internetes zaklatások ötöde a közösségi médiában történik
2020. július 1.

A cyberbullying az egyik legalattomosabb civilizációs jelenség: míg a támadók arctalanságba burkolózva okozhatnak életre szóló lelki sérüléseket, a fiatalkorú áldozatok mindössze tizede mer beszélni az őt ért sérelmekről. De vajon milyen jelei lehetnek annak, hogy a gyermeket online zaklatás érte, hogyan támogathatjuk a gyógyulásban és a védekezésben?

Még több török jön a LifeTV-re!

2020. július 31.

Vadonatúj török sikersorozatot indít a LifeTV. Augusztus 3-tól képernyőn az Álmodozó című telenovella, főszerepben napjaink egyik legnépszerűbb sorozatsztárjával, Can Yamannal.

A Walt Disney menti meg az NBA-t

2020. július 29.

A komplett liga Orlandóba költözött a Walt Disney Worldbe egy zárt buborékba, hogy ott bonyolítsák le a szezon hátralévő részét.

The brand will probably last forever, but it would be depressing if we didn’t move with the times. The world has changed and Playboy is as relevant now as it was in the ’70s. Now I can draw from older times that tapped into culture. You look back at the lad magazines of the ’90s and it’s hard to believe we got away with that kind of design. I think this is an exciting time for us to embrace what Playboy is about. Now we are trying to use younger, cooler photographers that use film. We use female photographers who take the best pictures of women because they understand them. - Chris Deacon, kreatív igazgató, Playboy