Magyország pontosan olyan, mint Virginia

Magyország pontosan olyan, mint Virginia
2019. június 7.

Állítják a Jamestown alkotói, akik a magyar filmes szakembereket nemes egyszerűséggel csodálatosnak aposztrofálják. Hazánkban forgatták ugyanis a kosztümös Jamestown-sorozatot, amelynek második évada vasárnaptól látható az Epic Draman.

Az RTL a digitális tartalmakban látja a jövőt

Az RTL a digitális tartalmakban látja a jövőt
2019. június 3.

Exkluzív sajtóbeszélgetés keretein belül ismertette az RTL Magyarország vezetése a változó terjesztési feltételeiket, illetve az RTL Most platformmal kapcsolatos jövőbeni terveiket, de ízelítőt kaphattunk az elkövetkezendő időszak műsorstruktúrájából is.

V. Kulcsár Ildikó: „Minden ember csoda!”

V. Kulcsár Ildikó: „Minden ember csoda!”
Tóth Olivér2019. június 3.

Évtizedek óta tanácsokkal látja el a hozzá fordulókat. Sajátos életkedvével, egy barát hangján szól olvasóihoz. Három „haditársával”, az iróniával, az öniróniával és a derűvel veszi fel a harcot a lelki problémákkal, miközben saját környezetében is igyekszik jót sugározni. A Nők Lapja ikonikus újságírója: V. Kulcsár Ildikó.

Jámbor lázadó

Jámbor lázadó
Tóth Olivér2019. május 31.

Ellentmondásos személyiség. Konfliktuskerülő és zárkózott, akinek egyik legnagyobb szenvedélye a boksz. Elmondása szerint mindig nagyon nehéz volt megfelelnie az elvárásoknak, miközben 1968 óta újságíró, minden cikkével megméretteti magát. Az általa készített interjúk valódi védjegyet jelentenek. A Nők Lapja ikonikus újságírója: Szegő András.

Így készült: a Roadster

2019. június 7.

A Roadster print az online-hoz hasonló tematika mentén készült, a magazin talán kicsit közelebb áll egy könyvhöz, mint egy újsághoz, ennek megfelelően a mérete sem a klasszikus formákat követi.

A videó itt tekinthető meg

Rádiós döntéseket hozott a médiatanács

2019. június 28.

Rádiós döntéseket hozott és bírságot szabott ki egy televízióra a médiatanács - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel.

Pókember mindent visz

2019. június 27.

Az elmúlt egy évben szinte óránként gazdára talált egy képregény a Vaterán.

Ha a Story-csatornák valóban a TV2-hez is kerülnek, az a kereskedelmi piaci erőviszonyokat egyáltalán nem befolyásolja. Az utóbbi egy év tapasztalata, hogy mivel a hirdetők már portfóliókban gondolkodnak, az egyes csatornák teljesítményét kevéssé veszik figyelembe. Ez nagyon más, mint eddig. Ami sajnos szakmailag sokszor megkérdőjelezhető döntéseket is jelent. - Vidus Gabriella, RTL Magyarország