Google: Az Android több választási lehetőséget teremtett, nem kevesebbet

Google: Az Android több választási lehetőséget teremtett, nem kevesebbet
2018. július 18.

Ha androidos telefont vásárolunk, akkor a világ két legnépszerűbb mobilplatformjának egyikét választjuk – egy olyat, amelyik nagy mértékben járult hozzá a világszerte kapható mobiltelefonok választékának bővítéséhez - írta a társaság az Európai Bizottság versenyjogi határozatával kapcsolatosan.

″Az új generációkkal már nem lehet erőből kommunikálni″

″Az új generációkkal már nem lehet erőből kommunikálni″
M. László Ferenc2018. július 18.

Ügynökségi oldalról érkezett a Lapcomhoz, korábban több évet töltött külföldön. Kovács Illés Bencét, a cég nemrég kinevezett digitális és fejlesztési igazgatóját arról kérdeztük, hogyan szólíthatja meg a 30–35 év alatti fiatalokat egy printben utazó kiadó, és lesznek-e valaha fizetős tartalmak a hazai online piacon. A Médiapiac május-júniusi számában megjelent interjú most teljes terjedelmében online is olvasható.

Húsz éve egyszerűsítik a kommunikációt

Húsz éve egyszerűsítik a kommunikációt
2018. július 17.

Naponta 250 millió emojit küldenek az emberek a Twitteren, ez 6,4 milliárdos emoji-forgalmat jelent évente. Az emojik segítségével a felhasználók röviden és lényegre törően fejezhetik ki az érzelmek széles skáláját; örömöt, bánatot, haragot, szomorúságot, szeretetet és millió egy féle érzést, vagy cselekvést.

Nem nyertek világbajnokságot, de a műsorokat leverték

Nem nyertek világbajnokságot, de a műsorokat leverték
Béres Máté2018. július 17.

Nagyon a szívükbe zárhattak a magyar szurkolók a szomszédos ország világbajnoki sikerét, hiszen a múlt heti első két helyen olyan mérkőzés áll, amelyben érdekeltek voltak. Ezen kívül az RTL Klub visszaszerezte a domináns szerepét, a TV2 továbbra sem erősödött.

Foci-vb: Több mint 130 évet töltöttek a szurkolók a MyTV előtt

Foci-vb: Több mint 130 évet töltöttek a szurkolók a MyTV előtt
2018. július 16.

A Telenor megvizsgálta a TV szolgáltatásában a labdarúgó-világbajnokság (vb) ideje alatt generált forgalmat, amelyből a döntő iránti érdeklődés mellett a legnépszerűbb mérkőzésre és a megváltozott szurkoló szokásokra is következtetni lehet.

Egy komikus portréja

2018. július 10.

Július 17-én, kedden mutatja be az HBO a Robin Williams - Egy komikus portréja című filmet, amely a világ egyik legkedveltebb és leginnovatívabb komikusának humoros, személyes hangvételű portréja.

A videó itt tekinthető meg

Ősszel folytatódik a Fülledt utcák

Ősszel folytatódik a Fülledt utcák
2018. július 12.

Az amerikai pornó ipar felemelkedéséről szóló sorozat főbb szerepeiben Maggie Gyllenhaal és James Franco, míg alkotók között a Drót, a Mutassatok egy hőst! és a Treme alkotóját, David Simon-t, illetve a The Pacific – A hős alakulat producerért, George Pelecanost találjuk.

A kép itt tekinthető meg
Ha a Story-csatornák valóban a TV2-hez is kerülnek, az a kereskedelmi piaci erőviszonyokat egyáltalán nem befolyásolja. Az utóbbi egy év tapasztalata, hogy mivel a hirdetők már portfóliókban gondolkodnak, az egyes csatornák teljesítményét kevéssé veszik figyelembe. Ez nagyon más, mint eddig. Ami sajnos szakmailag sokszor megkérdőjelezhető döntéseket is jelent. - Vidus Gabriella, RTL Magyarország