Új arculatot kap a Discovery Channel

Új arculatot kap a Discovery Channel
2019. szeptember 16.

A márkafrissítés egyszerre ünnepli a csatorna örökségét és hangsúlyozza elkötelezettségét a szenvedélyes rajongók következő generációjának inspirálására, tájékoztatására és szórakoztatására. Az új arculat kihangsúlyozza a Discovery Channel globális elérését, illetve utal erős új tartalmaira, amelyek arra ösztönzik a nézőket, hogy a világ felfedezésével átélhető tapasztalatok révén találják meg önmagukat - írják.

Sikerrel indította az őszt az RTL Klub!

Sikerrel indította az őszt az RTL Klub!
2019. szeptember 12.

Az augusztus 26. és szeptember 9. közötti időszakban az RTL Klub a fő kereskedelmi célcsoportban a legnézettebb hazai csatorna volt. (x)

90 nap alatt milliós értékű cég a semmiből

90 nap alatt milliós értékű cég a semmiből
2019. szeptember 2.

Glenn Stearns milliárdos kalandjait a Discovery legújabb sorozatában, a Milliárdos álruhában című dokumentumfilmben kísérhetjük figyelemmel. Vajon 90 nap leforgása alatt sikerül létrehoznia egy milliós értékű vállalatot?

Száraz kenyéren élt, ma bajnok és az ELLE címlaplánya

Száraz kenyéren élt, ma bajnok és az ELLE címlaplánya
2019. október 9.

Zsiga Melinda 52 kilóban indul majd az október végi kick-box világbajnokságon. A bajnok korábban kézilabdázott, fitneszmodellkedett, ökölvívásban magyar bajnoki címig jutott, és elvégzett egy főiskolát. De történhetett volna másképp is, például, ha annak idején nem hagyja magára az édesanyja a siófoki kórházban.

A kép itt tekinthető meg

Rádiós frekvenciákról döntött a Médiatanács

2019. október 25.

Öt évvel megújították a tiszafüredi és abádszalóki Rádió 1 szolgáltatójának jogosultságát is - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel.

Történetek a mélyből

2019. október 25.

A Titanic: Történetek a mélyből című négyrészes sorozat számos érdekességet tár fel 2019. október 27-től vasárnaponként a Viasat Historyn.

Ha a Story-csatornák valóban a TV2-hez is kerülnek, az a kereskedelmi piaci erőviszonyokat egyáltalán nem befolyásolja. Az utóbbi egy év tapasztalata, hogy mivel a hirdetők már portfóliókban gondolkodnak, az egyes csatornák teljesítményét kevéssé veszik figyelembe. Ez nagyon más, mint eddig. Ami sajnos szakmailag sokszor megkérdőjelezhető döntéseket is jelent. - Vidus Gabriella, RTL Magyarország