Filmek, amelyeket együtt nézhet a család

Filmek, amelyeket együtt nézhet a család
2020. április 7.

A húsvéthoz szerte a világban különböző hagyományok köthetők, de szinte mindenhol biztos pont a közös családi filmnézés – ehhez ad az HBO most néhány tippet.

Új évaddal jelentkezik a Cápák között az RTL Klubon

Új évaddal jelentkezik a Cápák között az RTL Klubon
Médiapiac2020. április 6.

Az RTL Magyarország az egészségügyi veszélyhelyzet okán online sajtótájékoztatón jelentette be a Cápák között című üzleti showműsorának következő évadát, amelyben az előző szériában már megismert cápák mellé egy új is érkezik, Tomán Szabina személyében.

Pataki Zita: „Elfogadtam a sorsom”

Pataki Zita: „Elfogadtam a sorsom”
Tóth Olivér2020. április 4.

Az hamar kiderült, a legeredendőbb tehetsége ahhoz van, hogy átadja a tudásanyagát másoknak. Tette ezt hol magyartanárként, hol időjárás-jelentőként, hol a gyermekáldásért küzdő nők és férfiak sorstársaként. Utóbbi okán egy ideje egészen másképpen tekintünk Pataki Zitára, az RTL Klub egyik jól ismert műsorvezetőjére. És milyen érdekes az élet, a csatorna első saját fejlesztésű sorozata, a Mellékhatás is éppen egy meddő pár küzdelmeiről szól.

Ingyenes print tartalmakkal készül a Ringier Axel Springer Magyarország

Ingyenes print tartalmakkal készül a Ringier Axel Springer Magyarország
2020. április 3.

A kiadó csatlakozik azokhoz a szolgáltatókhoz, akik a járvány miatt kialakult elszigetelt, otthonmaradós időszakban ingyenes tartalmakkal szeretnénk könnyebbé és élvezetesebbé tenni az olvasók mindennapjait. A kiadó térítésmentesen, digitális formában közzéteszi a GEO magazin és a GLAMOUR korábbi számait, valamint történelmi bookazine-sorozatát.

Mi lesz veletek, újságírók?

Mi lesz veletek, újságírók?
Tóth Olivér2020. április 1.

Mint azt korábban megírtam, a koronavírus-járvány rendkívül erőteljes hatással van a médiapiacra is. Nehéz idők várnak a nyomtatott és elektronikus sajtó munkatársaira, különösen miután a hét elején elfogadták – a számtalan magyar és nemzetközi bírálat ellenére – a koronavírus-törvényt. Vajon hogyan alakul át a hazai nyomtatott és elektronikus médiapiac a járvány hatására, milyen befolyása lesz a kialakuló gazdasági válságnak az újságírók életére, és hogy látja a kialakult helyzetet Hargitai Miklós, a MÚOSZ elnöke, Martin József, az Európai Újságírók Szövetségének Magyar Tagozatának elnöke, Horváth József, a szövetség titkára és Weyer Balázs, a Főszerkesztők Fórumának elnöke.

Kódolatlan hetek a MinDig TV nézőinek

2020. május 15.

Ingyenesen érhető el május 17. és május 30. között a Film+, május 18. és május 31. között a VIASAT6, május 18. és június 1. között pedig a TV2 Comedy csatorna.

Bekapcsolták a Messenger Rooms funkciót

2020. május 15.

Első körben az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban érhető le, de jövő héttől a világon mindenütt elindul a csoportos messengeres videócsetelés.

Ha a Story-csatornák valóban a TV2-hez is kerülnek, az a kereskedelmi piaci erőviszonyokat egyáltalán nem befolyásolja. Az utóbbi egy év tapasztalata, hogy mivel a hirdetők már portfóliókban gondolkodnak, az egyes csatornák teljesítményét kevéssé veszik figyelembe. Ez nagyon más, mint eddig. Ami sajnos szakmailag sokszor megkérdőjelezhető döntéseket is jelent. - Vidus Gabriella, RTL Magyarország