Bármikor kileshetik adatainkat a vizuális hackerek

Bármikor kileshetik adatainkat a vizuális hackerek
2017. szeptember 5.

Egy észrevétlen pillantás a vállunk fölött a monitorunkra vagy a telefonunk kijelzőjére, és máris a legértékesebb adataink kerülhetnek veszélybe. Bizalmas információk, jelszavak, szakmai titkok: a nyilvános helyeken, sőt a munkahelyünkön is áldozattá válhatunk. Nyaraláskor és munka közben is érdemes védekeznünk: a Ponemon Intézet 3M által szponzorált felmérése szerint tízből kilencen tapasztalták már, hogy belenéztek a laptopjukba, amikor nyilvános helyen dolgoztak.

Befutottak az első adatok: tarolt az X-faktor

Befutottak az első adatok: tarolt az X-faktor
2017. szeptember 4.

Itt van az ősz, itt van újra. Nemcsak a tanév kezdődött el, de elstartolt a tévék új műsorrendje is. Több műsor – például a Survivor, a Séfek séfe, az X-faktor újabb évada, Áll az alku, Roast – már augusztus utolsó napjaiban adásba került, felpörgött a kereskedelmi tévék versenye a nézők kegyeiért. A múlt hetet a szombaton indult X-faktor nyerte, de sokan kapcsoltak a vasárnapi magyar-portugál meccsre is.

Appok versenye: aranyat ér a top 10

Appok versenye: aranyat ér a top 10
2017. szeptember 1.

A top 10 applikáció nagy része Google és Facebook termék, pozícióikat szinte csak a Snapchat tudta megzavarni. De mi történik a fiatalokkal 25 éves korukban?

Az Év Autóját keresi a Playboy magazin

Az Év Autóját keresi a Playboy magazin
2017. augusztus 28.

A Car of the Year verseny mezőnyében kategóriájuk meghatározó modelljei mérkőznek meg egymással. Az olvasók többek között a Legjobb új belépő, Modern ikon vagy a Legnagyobb visszatérő jelöltjeire is leadhatják voksukat szeptember 10-ig.

Évadpremier Bödőcs Tiborral

2017. szeptember 15.

A legutóbbi év csaknem hatmilliós nézettsége után vadonatúj, elektromos autóval forgatott főcímmel és Bödőcs Tiborral indul D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsora a wmn.hu YouTube-csatornáján.

A videó itt tekinthető meg

Világsztár a Vigyázat, gyerekkel vagyok!-ban

2017. szeptember 18.

Alvaro Soler, a népszerű Sofia című dal énekese a Vigyázat, gyerekkel vagyok! meghívására Budapestre látogatott. Mint ismert: minden adás a fiatal spanyol énekes világslágerével kezdődik.

Átadták a Szalay Annamária-médiadíjakat

2017. szeptember 18.

Nagy Katalin, a Magyar Rádió Vasárnap újság című műsorának felelős szerkesztője és Hanczár János író, újságíró, beszédtanár vehette át a Szalai Annamária Média Alapítvány díját.

Animációs sorozattal tanít a Nick Jr

2017. szeptember 15.

Új interaktív készségfejlesztő sorozat indul a Nick Jr.-on. A Hókusz Pókusz című új interaktív animációs sorozat színes világa a tündérmesék hangulatát idézi, sok-sok izgalmas kalanddal.

Ha a Story-csatornák valóban a TV2-hez is kerülnek, az a kereskedelmi piaci erőviszonyokat egyáltalán nem befolyásolja. Az utóbbi egy év tapasztalata, hogy mivel a hirdetők már portfóliókban gondolkodnak, az egyes csatornák teljesítményét kevéssé veszik figyelembe. Ez nagyon más, mint eddig. Ami sajnos szakmailag sokszor megkérdőjelezhető döntéseket is jelent. - Vidus Gabriella, RTL Magyarország