2020. július 16.

A Cartoon Network virtuális programsorozattal készül a Comic-Conra

Idén a koronavírus-járvány miatt a világ legnagyobb képregényes, filmes találkozóját virtuálisan tartják meg, San Diego Comic-Con@Home címmel.

Július 23-án a Cartoon Network is jelen lesz a digitális rendezvénysorozaton, a nézők ezen a napon találkozhatnak a csatorna sorozatainak készítőivel, valamint bepillanthatnak a Cartoon Network Studios készülő produkcióiba, többek közt az új Ben 10-filmbe és a Medvetesók első egész estés kalandjába.

A Cartoon Network első panelbeszélgetésén a csatorna tehetségei megosztják saját inspiráló történeteiket arról, hogyan lettek rajzfilmkészítők. Ezt követi a második rendezvény, amelynek fő témája a készülő CN-produkciók, és amelyen a fent említett két film mellett exkluzív jelenetekbe enged bepillantást a CN, többek közt az Alma és Hagyma, a Victor és Valentino, a Mao Mao: Tiszte Szív hősei és az Emmy-jelölt Vadócok új évadjaiból.

A Cartoon Networkön látható rajzfilmek közül a Villámmacskák akcióban is szerepel a Comic-Con programlistáján. A Warner Bros. Animation magyar idő szerint 21 órakor kezdődő panelbeszélgetésén a vadonatúj akció-vígjátéksorozat készítői és a szereplők eredeti hangjai a nézők kérdéseire felelnek.

Új zsűrivel tér vissza a Sztárban sztár

1 napja

A Sztárban sztár új évadának premierdátumát a TV2 Csoport tegnap egy sajtótájékoztató keretein belül jelentette be, a műsor augusztus 30-án tér vissza a TV2-re.