2020. január 13.

A Dikh Tv az Atmediával szerződött

Az első tematikus roma-szórakoztató csatorna, a Dikh Tv 2012-ben online csatornaként indult, de 2019. szeptember elsejétől az internet mellett már lineáris, hagyományos kábelcsatornaként is terjesztett.

2019. szeptember 1. óta kábeltévéként is sugároz a Dikh Tv és a legtöbb hazai műsorszolgáltató portfóliójában megtalálható, összesen több mint 2,5 millió háztartásban érhető el.

A tematikus adót üzemeltető cég, az Első Roma Média Kft. társtulajdonosa a Sláger FM-et és a Sláger TV-t is működtető Tematic Media Group.

Radu Morar, a Tematic Media Group tulajdonosa és vezérigazgatója elmondta: „Örömmel fogadtuk a Dikh Tv megkeresését, fontos támogatandó ügyet és piaci potenciált látunk az első tematikus roma csatornában. Közös munkánk eredményeként értékes és hiánypótló kulturális műsorokat tudunk kínálni a nézőknek, a hirdetőknek pedig egyedi és új kampánylehetőségeket. Hirdetésértékesítő partnerünk már évek óta az Atmedia, ezért meggyőződésünk, hogy az együttműködés a Dikh Tv esetében is kiváló lesz.”

„Az Atmedia stratégiájában mindig törekedett a legszélesebb tematikus portfólió kínálat létrehozására, amely a hirdetők számára egyedi és sikeres kampánymegoldásokat nyújt. Ezért is vállaltuk örömmel a hazai kábeltelevíziós piacon tavaly elindult új tematikus adó hirdetői piacra történő bevezetését, reklámértékesítését” - mondta el Guttengéber Csaba, az Atmedia ügyvezető igazgatója.

Címkék: média atmedia dikh tv

Halottak hete a Hajnaliban

1 napja

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora november első hetében mindenszentek ünnepére és a halottak napjára emlékezik. A zenei összeállításban az ünnephez illő dallamok szólalnak meg erdélyi vonósbandák előadásában.