2018. december 05.

A Sports Events 365 elindítja magyar weboldalát

A társaság világszerte több tízezer futball és sporteseményre kínál jegyeket.

Augusztusban a Sports Events 365 elindította a magyar nyelvű weboldalát, amely a 21. nyelv már, amelyen elérhetőek a társaság szolgáltatásai. A site lehetővé teszi az egyének és a csoportok számára, hogy évente több tízezer sporteseményt látogassanak meg elsősorban Nyugat-Európában és Észak-Amerikában, különös hangsúlyt fektetve Olaszországra, amely jelenleg a legnépszerűbb sportturisztikai célpontok közé tartozik. A honlap telefonos ügyfélszolgálatot is kínál munkanapokon - áll közleményben.

„Több százezer euró bevételt várunk a magyar honlaptól a működés első évében, és jelentős növekedést a második évben” - nyilatkozta Sefi Donner, a Sports Events 365 vezérigazgatója. A magyar sportrajongók nagy kedvelői az olasz Serie A mérkőzéseknek, amelyek jelenleg az összes jegyvásárlás több mint 80 százalékát teszik ki. Olaszországot közelsége és az autóval való utazás lehetősége messze a legnépszerűbb sportcélponttá teszi.

Magyarország sportrajongóit érdeklik a spanyol és az angol ligák, valamint a kézilabda és vízilabda játékok, amely két olyan sport, melyben az ország csapatai kiválóak. A Sports Events 365 már kapott e két népszerű sporteseményre vonatkozó jegyigényt és képes volt eleget tenni neki.

Sefi Donner arra a következtetésre jutott: „A tizenkét éves tapasztalat és a jó kapcsolataink a nagy névvel rendelkező európai csapatokkal a magyar ügyfelek biztonságérzetét erősítik, hogy jegyeket vásároljanak a honlapunkon.”

Számos helyi utazási iroda már dolgozik a Sports Events 365-tel a weboldal elindítása óta. Donner megjegyezte, hogy újabb hazai utazási társaságokkal folynak tárgyalások, valamint új partnerek bevonást tervezik, akik a B2C ügyfelek aktivitásának növelését szolgálják a honlapon. A tervek szerint meg fogják duplázni a Spots Events 365 partnereinek számát a honlap elindítását követően.

A Sports Events 365 szintén keres B2B partnereket, magyar turisztikai cégeket, például hálózatokat, utazási irodákat, utazásszervezőket, légitársaságokat és más idegenforgalmi társaságokat. A magyar B2B partnerek a Sports Events 365-re támaszkodhatnak a sport- és zenei eseményeket kereső ügyfélkörük bővítésében.

A Sports Events 365 partnereinek számos megoldást kínál:

Kereskedelmi eszközök, mint például jutalékok, egyéni és csoportos jegyek, valamint webes technológiai eszközök: API, White Label, Partner programok és co-branded oldalak.

8 millió 8 online filmre

10 órája

Két határon túli és hat hazai pályázó nyert összesen nyolcmillió forint támogatást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának online tartalmak gyártását támogató pályázatán.