2015. december 16.

A VS kiadója veheti meg az Origót

A 444.hu információi szerint a szerződést holnap írja alá a New Wave Productions és a Magyar Telekom.

A 444.hu már a hónap eleji cikkében is a legesélyesebb befutónak tekintette a vs.hu-t kiadó céget. (A csomag részét képezi a hírportál mellett a Videa videómegosztó, a Freemail levelezőszolgáltatás, valamint az Ozone és a Life Network televíziós csatornák is.) Mostani írásukban az ügylet értékét 13 millió euróra teszik. Emlékeztetnek arra is, hogy a New Wave már korábban megkezdte a terjeszkedést a médiapiacon: nemrég megvásárolták a köpönyeg.hu időjárás-előrejelző portált, és állítólag megkörnyékezték a Figyelőt kiadó MediaCity Magyarországot is.

A korábbi kérők egyike, a Central Médiacsoport sem távolodott el teljesen az Origótól: a jövőben a Videa videómegosztót használják majd saját tartalmaikhoz, és az sem kizárt, hogy – miután a vs.hu reklámfelületeinek értékesítése már hozzájuk tartozik, később az Origo hirdetéseit is ők kezelhetik majd. A CM Sales nemrég már igazolt origós vezetőt, Bódi Tamás személyében.

Legendás rockerek A Dal színpadán

13 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

15 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.