Médiapiac 2018. március 15.

Akik politikai híreket lélegeznek

Tudta, hogy a politikai hírek olvasói az egyik leglojálisabb médiafogyasztói csoport? Sokat költenek lapokra, sokkal több oldalt töltenek le, folyamatosan nyomon követik a híreket.

Díjazzák-e ma Magyarországon a nagy hirdetők a lojalitásukat? Vagy a 2000-es években kialakult üzleti modell kifújt? Mik a print napilapok továbbélési lehetőségei, és kié a jövő az online piacon: a profin célzó kicsiké vagy a nagy elérésű hírportáloké?

A geneRÁCIÓk konferencián ennek is utána járunk március 21-22-én. Az első nap megismerkedhet az Index.hu nemrég kinevezett vezérigazgatójával, Andacs Botonddal, március 22-én pedig meghallgathatja a Corvinus Egyetem oktatóját, Urbán Ágnest arról, hogy a nagy nemzetközi politikai lapok és portálok hogyan tudnak új előfizetőket toborozni, miképpen működnek a támogatásgyűjtő kampányok.

A hazai helyzetet az oknyomozásban jeleskedő Direkt36, az Átlátszó szerkesztői, Sáling Gergely és Bodoky Tamás, az Index korábbi főszerkesztője, Dudás Gergely, és a politikai hírek gyártásában nemrég belefogott Mérce.hu vezetője, Jámbor András.

A Creo Group informatikus vezetője, Grad-Gyenge László pedig arról beszél majd, hogyan alakulnak ki a médiafogyasztási buborékok, miért terjed a trollmentalitás.

Jöjjön el, hallgassa meg előadóinkat!

Itt jelentkezhet a konferenciára, a programot pedig itt találja!Ez vár a héten az Eurosporton

1 órája

Az Eurosport az emberi kitartásról, teljesítményről és inspirációról szóló történeteit meséli el a sport rajongóinak.