2019. április 15.

Alcsútdoboz fideszes alpolgármestere a TV2 élén

Két TV2-höz köthető vállalatban is vezetői pozíciót kapott az elmúlt napokban Mészáros Lőrinc bizalmasa, Alcsútdoboz Fideszes alpolgármestere, Tima János - írja a G7.

A politikus üzletembert ugyanazon a napon nevezték ki az AV Progress Kft. ügyvezetőjének, illetve a Magyar Broadcasting Co. Zrt. vezérigazgató-helyettesének - írják. Bár utóbbi társaságban a pozíciója elnevezése alapján csak a második ember, a cégiratok szerint nélküle sem a vezérigazgató, sem a cégvezető nem írhat alá.

Megjegyzik, ezzel tulajdonképpen a TV2-t birtokló legfontosabb vállalatok ügyeiben nem lehet nélküle dönteni, hiszen a két érintett társaság egyaránt a kereskedelmi csatorna tulajdonosa, de a tulajdonosi háló különböző szintjein.

Tima nem csak azért kötődik egyértelműen Mészáros Lőrinchez, mert a Felcsúti Közös Önkormányzati Hivatal illetékességi területéhez tartozó Alcsútdobozon alpolgármester, hanem azért is, mert az alpolgármester az egykori gázszerelő, jelenlegi dollármilliárdos számtalan cégében visel már tisztséget - teszik hozzá.

100 GB mobilnet féláron a Telenortól a 26 év alattiaknak

23 órája

A Telenor a fiataloknak szóló YES! ajánlatával fél áron, mindössze 2500 forintért teszi elérhetővé a Telenor Blue+ havidíjas tarifákhoz megvásárolható 100 gigabájtos havi adatcsomagját a 26 év alatti ügyfelek számára.