2019. március 05.

Az Adaptive Media nyerte el a Qubit értékesítését

Az Adaptive Médiát választotta értékesítési partnerének a Qubit.hu, így 2019. februárjától a sales house értékesíti az oldal egyedi hirdetési megoldásait.

A havi 400 ezer olvasóval büszkélkedő Qubit erősen jövőkutatós felütésű, hiánypótló kiadvány, ami dedikáltan a tudományos innovációkkal, a modern technológiákkal, a gazdaság fontos trendjeivel és mindezek társadalmi hatásaival foglalkozik - írják.

A megjelenésében, stílusában újhullámos, tartalmilag szigorúan politikamentes lapban a hírjellegű cikkek mellett hosszabb tanulmányokkal és elemzésekkel találkozhatnak az olvasók, amelyek elkészítésében neves tudósok és kutatók segítik az újságírók munkáját. Mindezeken túl legújabban a Qubit már tudományos igényű, közösségi esteket is rendez.

Hirdető ügyfelei számára a Qubit elsősorban egyedi, személyre szabható megjelenési lehetőségeket biztosít – a tartalmi szponzorációktól kezdve a közös rendezvénystratégia kialakításáig. Az Adaptive Media prémium kiadványokra épülő értékesítési stratégiája jól illeszkedik a Qubit márka megoldásaihoz - teszik hozzá.

Érkezett más hír is a sales house felől, ugyanis március 1-jén partneri szerződést írt alá az Adaptive Media reklámértékesítő ház és a Media1 tulajdonosa, a vipcast Media.

A partneri szerződés alapján március 1-jétől az Adaptive Media segíti az új híroldal főleg FMCG, illetve autóipari, pénzügyi hirdetőknek szánt reklámfelületeinek értékesítését. A Media1 tulajdonosa változatlan formában a vipcast Media marad, amely jellemzően médiaszakmai hirdetők felé közvetlenül is végezni kíván reklámértékesítést.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2 napja

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.