2016. február 03.

Az Adaptive Media portfóliójában az MNO

A hirdetéseit korábban önállóan értékesítő Magyar Nemzet Online-nal bővülve a független hirdetési hálózat 1,2 millióra növelte hír- és gazdasági csomagjának havi egyedi elérését.

2016. januárban stratégiai médiaértékesítési megállapodást kötött a Magyar Nemzet Online kiadója az Adaptive Media Sales House-zal. Az együttműködés keretében az mno.hu videohirdetési megoldásai a jövőben a Videohouse kínálatában lesznek elérhetők.

Az Adaptive Media médiaértékesítési stratégiájának egyik alapköve a tematikus kiadványcsoportok együttes elérésének hatékony kihasználása. A különböző oldalak egyedi megoldásai és a kiadványokon átívelő standardizált hirdetési lehetőségek révén a sales house hatékony ajánlatokat biztosít az egyes hirdetők igényeinek megfelelően. Hírportfóliójukba tartozik többek között a 444.hu, 168óra.hu, válasz.hu, privátbankár.hu és az mfor.hu is.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2 napja

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.