2016. szeptember 29.

Az Adaptive Mediát választotta a Magyar Narancs Online

1,6 millióra nőtt az Adaptive Media Sales House online hírportfóliójának elérése a Magyar Narancs kiadójával 2016 augusztusában kötött médiaértékesítési megállapodás eredményeképpen.

2016. augusztustól a Magyar Narancs Online az Adaptive Media Sales House-zal létrejött stratégiai együttműködés alapján a független hirdetési hálózat hírportfólióját erősíti. A kiadvánnyal együtt az Adaptive Media már összesen havi 1,6 millió online hírolvasót ér el.

„A Magyar Narancs a hazai újságírás ikonikus márkája, ami negyedmilliót bőven meghaladó minőségi online olvasótáborral bír" – mondta Sopov István, az Adaptive Media ügyvezetője. "Örömmel és büszkén üdvözöljük a kiadót stratégiai partnereink között."

„A nyomtatott hetilap mellett a Narancs online kiadása is egyre fontosabbá válik, ezért is örülünk annak, hogy a jövőben webes reklámfelületeink értékesítésekor a legnagyobbak ligájában dolgozhatunk együtt az Adaptive-val” – mondta Bojtár B. Endre, a hetilap főszerkesztője és a kiadó ügyvezető igazgatója.

Sztárok táncolnak októbertől a TV2-n

18 órája

Dancing with the Stars – Mindenki táncol címmel, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével október 10-én, a tervezetthez képest egy héttel később indul a nemzetközi sikerű táncos showműsor.