2019. február 06.

Az Atmediánál indul az új ATV Spirit csatorna hirdetésértékesítése

A két vállalat együttműködése az ATV 2019 januárjában indult második, a 18-59 év közötti nézőkre koncentráló csatornájával tovább bővül márciustól.

„Abban bízunk, hogy az ATV Spirit hamarosan a televíziós piac ugyanolyan sikeres és kikerülhetetlen szereplőjévé válik, mint az ATV. Ennek érdekében új, friss, csak az ATV Spiriten látható formátumokat fogunk nézőinknek kínálni” – mondta Németh S. Szilárd, az ATV csoport általános vezérigazgatója.

A vásárolt tartalmak mellett a saját gyártású műsoraikat is viszontláthatják a nézők, mint a Jakupcsek plusz és Krizshow, de a csatorna kínálatában szerepel egészségügyi műsor is. Emellett vasárnaponként élőben jelentkezik a Heti Napló háttérműsora, valamint a sorozatkedvelőknek szól az amerikai Six és a legendás Magnum. A közéleti műsorok közül a Híradók kapnak még fontos helyet az ATV Spiriten.

„Az Atmedia közel egy évtizede értékesíti nagy nemzetközi és magyar médiavállalatok tévés reklámfelületeit, a portfóliónk most egy sikeres magyar médiavállalat újdonságával bővül. Örömmel fogadtuk az ATV hírcsatorna mellett a könnyedebb hangvételű műsorokkal, filmekkel jelentkező ATV Spirit csatornát, amelynek országos elérése folyamatosan bővül, és ezzel együtt a hirdetői érdeklődés is nő majd a csatorna iránt”- tette hozzá Guttengéber Csaba, az Atmedia ügyvezető igazgatója.