2020. február 12.

Az IGN Hungary az Atmediával szerződött

Az amerikai alapítású videó játékokra és szórakoztatófilmek híreire, tesztjeire szakosodott weboldal magyar verziójának, az IGN.hu reklámértékesítésével bővült a multimédiás kereskedőház online portfóliója.

Február elsejétől az Atmedia értékesítéséhez csatlakozik az IGN.hu, amely egyedi tartalmat kínál, és a hirdetők számára lehetővé teszi a fiatal férfiolvasók elérését.

„Az elmúlt években portálunk olvasottsága, tartalma dinamikusan emelkedett és olyan értékesítő partnert kerestünk, aki hatékonyan tudja kezelni a megnövekedett inventory-t. Emiatt nagy örömmel állunk olyan komoly tapasztalatokkal rendelkező médiaértékesítővel való együttműködés elé, mint az Atmedia” - nyilatkozta Tóth Zsófia, az IGN lapigazgatója.

Erdélyi Eszter, az Atmedia online üzletfejlesztési és értékesítési csoportvezetője elmondta: „Nagyon örülünk az IGN érkezésének. A tematikus portál tökéletesen illeszkedik az online stratégiánkba, mely szerint általa jelentősen bővítjük a fiatal, férfias, lehetőség szerint videós inventoryval is rendelkező tartalomszolgáltató partnereink körét. Az IGN minden szempontból illeszkedik az elképzelésünkbe, és bízunk abban, hogy közös médiapiaci tapasztalatainkra építve a piacon egyedülálló megoldásokat tudunk kínálni hirdetőinknek.”

Címkék: média atmedia ign

Médiacéget alapított Harry herceg és Meghan Markle

17 órája

Az Archewell a házaspár új brandje lesz, amely filmes és televíziós produkciókkal foglalkozik majd, magában foglal egy multimédiás oktatóbirodalmat, valamint egy egészséges életmóddal foglalkozó honlapot.

25 éve mutatták be a kultfilmet

1 napja

Bizony, már ennyi idős Will Smith és Martin Lawrence akció-vígjátéka, a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk?, ami megismertette az egész világgal az Inner Circle ikonikus dalát is.