2015. november 27.

Csernus doktor kiszállt a társkeresésből

A Feelingfinder online társkereső a Randivonal csoporthoz került.

2013 decemberében indult el a Feelingfinder.com nevű társkereső oldal – magát az első kapcsolati böngészőnek aposztrofálva -, melyben dr. Csernus Imre is aktív szerepet vállalt tanácsaival és meg is jelent videóüzeneteivel az oldalon. Az oldalt néhány hónappal ezelőtt a Dating Central Europe Zrt. vásárolta meg, akik immár Csernus nélkül egy teljesen újragondolt társkereső oldallá alakították azt.

„Másfél év alatt 80 ezer regisztrált tagot értünk el a Feelingfinderrel, amit nevezzünk nyugodtan sikernek – eleveníti fel dr. Csernus Imre a történteket. Ezt a felhasználói bázist a weboldallal együtt vette át tőlünk a legnagyobb hazai online társkereső portfóliót üzemeltető cég, akikkel szemben volt egy fontos elvárásunk: az új oldal szellemiségében kövesse a régit, mert nem akartuk, hogy egy újabb tucat-társkeresővé váljon az általunk felépített website.”

A Feelingfinder az előző hónapok során teljesen megújult, a napokban indult el az új oldal, ami immár VagyokNeked.hu néven üzemel tovább és a tudományos társkeresés mellett teszi le a voksát.

„Újragondoltuk a koncepciót és a társkeresés lett az elsődleges fókusz, ami a korábbi oldalon még csak egy elemként szerepelt a sok közül – folytatta Weiler Péter, az oldalt megvásárló cég vezérigazgatója. „Mi keresünk, Te választasz” a VagyokNeked.hu mottója, ami bemutatja egyben a működését is: a társkereső kitölt egy párkapcsolati tesztet, majd egy kifinomult algoritmus ajánl hasonló értékrenddel, világnézettel rendelkező társkeresőket egymásnak.”