2015. április 02.

Együttműködést kötött a Müpa és a TV2-csoport

Az eddig is meglévő kapcsolatot hosszú távú megállapodással erősítették meg a felek, a minőségi kultúra és a kereskedelmi média átjárhatóságának jegyében.

A Müpa és a TV2-csoport vezetői március 31-én partnerségi megállapodást írtak alá. A TV2 célja, hogy szórakoztató- és hírtartalmai részeként több kulturális vonatkozású információt közvetítsen, partnereivel együttműködésben. Ezen törekvés jegyében született meg a partnerségi megállapodás tavaly decemberben az Operával, ezen a héten pedig a Müpával.

„Úgy gondoljuk, hogy a kulturális intézményekkel kötött stratégiai megállapodásaink jelentős mérföldkövet jelentenek mind a partnerek, mind a TV2-csoport életében: bizonyíték a kereskedelmi média és a minőségi kultúra közti átjárhatóságra, arra, hogy vannak, lehetnek közös értékeink. Mindent megteszünk azért, hogy minél szélesebb közönséghez jussanak el az olyan kiemelkedő kulturális intézmények programjai, mint a Müpa” - mondta Yvonne Dederick, a TV2-csoport társtulajdonosa, ügyvezető igazgató.

Elindult a köztárssági elnök podcastje

20 órája

Áder János talán az egyetlen köztársasági elnök, aki podcastet indított. A téma, amellyel már az első beszélgetés alkalmával foglalkozott, mindannyiunk közös jövőjéről szólt.