2017. december 13.

Együttműködést kötött az Atmedia és a Printimus

Elindul az Atmedia online divíziója.

Magyarország legnagyobb tévés sales house-a, az Atmedia 2018. január 1-vel belép az online hirdetési piacra. Az Atmedia stratégiai szerződést kötött a Printimus kereskedőházzal, amely alapján értékesíti a Lapcom Zrt. webes felületeit, valamint 2018-ban a portfóliójába tartoznak majd a TV2 online, az MTVA online felületei, a Femcafe, az IKO Digital és a Mandiner is. A kereskedőház új üzletága várhatóan még az idén tovább bővül újabb piaci partnerekkel.

Az Atmedia az online felületek bevonásával integrált hirdetésértékesítést nyújt az ügynökségek számára, ami az ügyfeleknek rendkívül széles kínálatot és hatékony megoldásokat jelent.

Lukács Csaba, az Atmedia ügyvezetője elmondta: „Az online hirdetésértékesítés az Atmedia számára egy olyan új piacra történő belépést jelent, amely szervesen illeszkedik cégünk növekedési stratégiájába. Terveink szerint a webes üzletág, hasonlóan a tévés partneri portfóliónkhoz a következő időszakban dinamikusan bővül majd."

Elindult a köztárssági elnök podcastje

9 órája

Áder János talán az egyetlen köztársasági elnök, aki podcastet indított. A téma, amellyel már az első beszélgetés alkalmával foglalkozott, mindannyiunk közös jövőjéről szólt.