Két pályázó, az Inspira Research és az M-Meter Kantar Hoffmann ajánlatai közül választott az NMHH.

Régóta húzódó ügyben döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH): január elsejétől az M-Meter és a Kantar Hoffmann konzorciuma végezheti a rádiós közönségmérést Magyarországon.

A nyertes ajánlattevőnek 2017. december 31-ig DAR módszerrel történő mérést kell alkalmaznia: a telefonos „tegnap” (Day After Recall, DAR) módszer lényege, hogy a lekérdezés során sor kerül az interjúalany előző napi tevékenységének felidézésére, és ennek kapcsán az egyes tevékenységek közben történő rádióhallgatások rögzítésére.

2018. január 1-jétől kizárólag naplós módszerrel teljesíthető a szolgáltatás azzal, hogy a naplós módszerre történő átállást megelőző 3 hónapban a méréseket párhuzamosan (DAR és naplós módszerrel egyaránt) kell végezni.

Az M-Meter Kutató és Elemző Kft. és a Kantar Hoffmann Kft. konzorciuma 687,5 millió+ÁFA összegért végzi majd a szolgáltatást. Az Inspira Research Piackutató és Tanácsadó Kft. ajánlata nettó 831,5 millió forintról szólt.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.