2019. június 18.

Ellenzéki előválasztási vita lesz az ATV-n

Az élő adásban közönség előtt, nyilvános vitán vesz részt a három ellenzéki főpolgármester jelölt, Kálmán Olga, Karácsony Gergely és Kerpel- Fronius Gábor.

Első alkalommal látható együtt a három ellenzéki főpolgármester jelölt egy élő televíziós műsorban. Az este moderátora az ATV műsorvezetője, Simon András lesz. Az ellenzéki jelöltek a programjuk bemutatása után több témában vitáznak egymással. Többek között szó lesz a fővárosi közlekedésről, a lakhatásról, a biztonságról és az élhetőségről.

"A jelölti vita nagyon izgalmas műfaj. Máig meg van az a levél, amit még 2002-ben kaptam Schmitt Páltól, a sportszerű vitavezetésért, a Demszky - Gy. Németh - Schmitt főpolgármester-jelölti vita televíziós közvetítése után. Ami viszont változás, hogy ezúttal nem lesz másodpercekre lebontott egyéni időkeret. A műsor szerkezete minden korábbinál szabadabb, érdemi viták várhatók!" - mondta Simon András.

„Amerikai mintára egy nagyszabású parázs vitát tervezünk, az ATV egyik legnézettebb idősávjában. A nézettségi adatok azt igazolják, hogy komoly figyelem kíséri az ellenzéki előválasztást, így kimagasló nézettséget várunk” - mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Ellenzéki főpolgármester-jelölti vita az ATV-n most vasárnap este 20.25-től.

Címkék: média atv politika

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

2 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

2 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.