2012. október 12.

Epamedia: megsemmisítették az árverést

Ez egyben a végrehajtási eljárás felfüggesztését is jelenti.

Ez egyben a végrehajtási eljárás felfüggesztését is jelenti.

Újabb fejlemény van a Hidvéghy Melinda és az Epamedia osztrák anyacége közötti jogvitában. Október 10-én ugyanis a bíróság megsemmisítette azt az árverést, amelyet a végrehajtó az Epamedia GmbH magyarországi érdekeltségeire vonatkozóan rendelt el. A bíróság emellett a jogsszabálysértőnek ítélt végrehajtói intézkedés következtében a végrehajtót 1,5 millió forint megfizetésére kötelezte. Ez egyben a végrehajtási eljárás felfüggesztését is jelenti, közölték.

Korábban Hidvéghy Melinda, az Epamedia csoportba tartozó Outdoor Zrt. korábbi kisebbségi tulajdonosa azért indított választott bírósági eljárást, mert miután a többségi tulajdonos Epamedia kivásárolta a tulajdonrészét, fizetési kötelezettségének nem tett eleget. Augusztusban a Fővárosi Törvényszék elutasította az osztrák cég keresetét, melyben az a választott bírósági ítélet megsemmisítését kérte. Az Epamedia jogorvoslattal élt.

Később az MTI arról adott hírt, hogy elkezdődött az árverési licit az Epamedia magyarországi üzletrészeire.  Ennek jogszerűségét ugyanakkor az Epamedia vitatta, és azt közölték, hogy soron kívüli eljárást kértek az illetékes bíróságtól, hogy a licit október 13-i lejárta előtt döntés szülessen. Ez a döntés született meg október 10-én.

Fej-fej mellett a Rádió 1 és a Sláger FM a fővárosban

20 órája

A 2017. június-augusztusi időszakban a rádiókat naponta 5,7 millióan, míg hetente 7,4 millióan hallgatták. Ez azt jelenti, hogy országos szinten a 15 éves vagy idősebb lakosság 68%-a naponta, míg 88%-a hetente hallgat rádiót.

Nagyon megy a francia moziknak

1 napja

A franciák járnak a legtöbbet moziba Európában: tavaly mintegy 213 millió jegyet adtak el a francia mozik, megelőzve a briteket és a németeket - közölte a francia Nemzeti Filmközpont (CNC).