2012. szeptember 05.

Erősen rajtolt az X-Faktor

Nyerte a nézettségi versenyt az RTL-es tehetségkutató. A piacvezetőnél a Dallas is jól hasított. A TV2-nek a Jóban Rosszban és a Tények jött be.

Fölényesen nyerte a 35. heti nézettségi versenyt az RTL-es tehetségkutató. A piacvezetőnél a Dallas is jól hasított. A TV2-nek a Jóban Rosszban és a Tények jött be.
hatekony_banner_780x150

Mind a 18-49 éves kereskedelmi célcsoportban, mind a teljes lakosságban nyerte a 35. heti nézettségi versenyt az X-Faktor. Előbbiben 788 296 fős, míg utóbbiban 1,8 milliós átlagos nézettséget produkált a műsor a Nielsen Közönségmérés adatai alapján. Ez a kereskedelmi célcsoportban 48,2 százalékos, míg a teljes lakosságban 40,8 százalékos közönségarányt jelentett. A nagy erőkkel beharangozott Dallas egyelőre jól muzsikál az RTL Klubon: mind a 18-49 évesek, mind a 4 évnél idősebbek körében a 3. helyig vitte.

A TV2-n a kereskedelmi célcsoportban a Jóban Rosszban teljesített a legjobban: a napi szappanopera legnézettebb része 397 618 fős átlagos nézettséget ért el a héten. A teljes lakosságban viszont a Tények bizonyult a legnépszerűbb műsornak - maga mögé utasítva a konkurens kereskedelmi tévé Híradóját. A Tények legnézettebb kiadása 1,2 millió fős átlagos nézettséget produkált a 4 évesnél idősebbek körében.

A közmédia at m1-en látható Forma-1 közvetítéssel vétette észre magát: a műsor a 18-49 évesek körében a 16. helyig jutott kicsivel több mint 370 ezer fős átlagos nézettségével, míg a teljes lakosságban a 46. helyre futott be a nézettségi versenyben 792 285 fővel.

 

További részletek alább a kapcsolt excelben.

Kapcsolódó dokumentumok

Negyedével gyorsabb a net

2 napja

Egy év alatt 23 százalékkal gyorsult az átlagos internetkapcsolat – kalkulálta ki most kiadott globális jelentéséhez az amerikai Akamai Technologies .

Titokban maradnak fájlcsere-adataink

2 napja

Döntött a Kúria: az internetszolgáltatók nem adhatják ki a fájlcserélők nevét és adatait – hívja fel a figyelmet a Sár és Társai ügyvédi iroda.