2019. augusztus 16.

Exkluzív digitális minisorozattal jön az AMC

Magyarországon csak digitálisan nézhető az AMC „Rémisztő történetek” minisorozata.

„Rémisztő Történetek” („True Terror”) a címe az AMC webre készített minisorozatának, amely a Terror: Gyalázat kísérősorozata. Házigazdája a Star Trekből is ismert színész, George Takei.

A Rémisztő történetek hat dermesztő esetet mutat be a történelem legnagyobb rejtélyei közül.

A digitális, dokumentum-jellegű minisorozat Magyarországon elsőként kizárólag a DIGI webes és közösségi felületein lesz megtekinthető. A hat rész közül az elsőt augusztus 19-én hétfőn teszi elérhetővé a szolgáltató. Az epizódokat a DIGI honlapján, a Facenookon, valamint az Instagramon követhetik az érdeklődők.

A Rémisztő történeteket az a George Takei („Star Trek”, „Hősök”) meséli el, aki gyermekként két japán-amerikai internálótáborban raboskodott a II. világháború alatt. A történelmi hűség és a pontos történetmesélés érdekében tanácsadóként is szorosan együtt dolgozott a Terror: Gyalázat vezető producereivel, amellett, hogy az egyik főszerepet is ő játssza. A sorozatot az AMC vetíti augusztus 15-én csütörtöktől, minden csütörtökön új részekkel. Ennek társ-sorozata az AMC Studios által készített Rémisztő történetek, amely azonban kizárólag digitálisan érhető el. George Takei a következő történelmi események bizarr fordulatait meséli el:

1. A Salish-tenger levágott lábfejei

A Csendes-óceán északnyugati partvidékein járunk, a kanadai Vancouver környékén. A Salish-tenger 2007 óta számtalan levágott lábfejet sodort partra, némelyiken futócipő, a másikon túrabakancs is volt, sokszor a bokacsontok is látszottak.

2. A molyember

1966-ban és 1967-ben Virginia államot dermesztő lény tartotta rettegésben, akit sokan csak molyembernek neveztek. Három méteres szárnyai voltak és villogó vörös szemei. Először a Silver-híd katasztrofális összeomlása előtti napokban látták többen is.

3. Az ördög lábnyomai

1855 egyik februárjának reggelén az angliai Devon lakói arra ébredtek, hogy a frissen esett hóban patára hasonlító lábnyomok sorakoznak.

4. A HMS Terror átka

Több mint 160 évvel a kudarcba fulladt északi sarkköri expedíciót követően, a két hajó roncsait megtalálták. A hajók és a legénység egyre sötétebb örökségére, egy szörnyű átokra derül fény.

5. A Kinross-incidens

Wisconsinban járunk, a Kinross Légierő Bázisán. Egy fiatal pilóta kezdi meg a szolgálatot, de gépével együtt hamarosan nyom nélkül eltűnik. Történik mindez épp akkor, amikor F-89-esével azért repült, hogy egy azonosítatlan tárgyat derítsen fel, amelyet a légierő radarja észlelt.

6. Rémisztő fejlemények

George Takei elmondja a legfrissebb felfedezéseket a korábbi öt résszel kapcsolatban. Olyan titkokat, amelyekre nincsen világi magyarázat. Ijesztő eltűnések, rémisztő lények, amelyek a történelem során folyamatosan felbukkannak.

Címkék: média amc sorozat

Nyilvános az 5G-s frekvenciaárverés résztvevőinek listája

2 napja

Három jelentkezőt – a Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t – vett árverési nyilvántartásba szeptember 13-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).