2017. augusztus 21.

Folytatódik az Elviszlek magammal

Hosszú Katinkára csaknem 350 ezren, Zacher Gábor toxikológusra több mint negyedmillióan, Puzsér Róbertre pedig 220 ezren voltak kíváncsiak Magyarország legnépszerűbb autós-beszélgetős műsorában.

A műsor a 2017/18-as évadban is folytatódik, támogatója továbbra is a Volkswagen Magyarország lesz. Ezzel a WMN és a VW immár a harmadik évre kötött egymással stratégiai együttműködést.

„A Volkswagen magyarországi vezetőjeként mindig is támogattam a márka egyedi, új, progresszív környezetben történő megjelenését. Az Elviszlek magammal az egyik legsikeresebb együttműködésünk az elmúlt években" – mondta Németh Balázs márkaigazgató. „A siker kulcsai: D. Tóth Kriszta személye, a WMN.hu átütő sikere az online felületek piacán, a felvételek minőségi kivitelezése, és az a szabadság, amit a műsor és a Volkswagen kölcsönösen biztosított a másik fél számára. Külön öröm, hogy az Elviszlek magammal a magyar médiavilág egyik meghatározó brandjévé vált, és ez a Volkswagen támogatásával alakulhatott így."

Mind az autógyártó, mind pedig a műsorkészítők számára fontos, hogy az Elviszlek magammal a következő évadban is kizárólag elektromos autókkal forog.

„Az elmúlt két évben fokozatosan tértünk át e-autókra a műsorban, és nagyon örülök, hogy az új évadban kizárólag zöld rendszámos, elektromos kocsikkal forgatunk, így egyáltalán nem szennyezzük a város levegőjét" – mondta D. Tóth Kriszta, a wmn.hu alapító-főszerkesztője, az Elviszlek magammal műsorvezetője.

Az új évad szeptemberben megjelenő első epizódjaiban ismert humoristát, népszerű tévékommentátort és egy újabb Kossuth-díjas színművészt is láthatnak a nézők.