2012. január 05.

Gyakoribb megjelenésre vált a Blikk Nők Otthon & Kert

Januártól az eddigi kéthavi periodicitás havira nő a Ringier magazinjánál.

Januártól az eddigi kéthavi periodicitás havira nő a Ringier magazinjánál.

Kéthaviról havi megjelenésre vált a Blikk Nők Otthon & Kert, mivel a Ringier a lap 2011-es teljesítménye alapján úgy ítélte meg, hogy ez a periodicitás is működni fog. A magazin 2009-ben még negyedévi megjelenéssel indult, s tavaly váltottak kéthavira. Szintén kéthavonta jelenik meg a Blikk Nők Konyha, amelynek a tavalyi évét hasonlóan ítélte meg a médiaház.

A Blikk Nők Otthon & Kert az otthonteremtéshez és otthonszépítéshez kíván praktikus tanácsokat adni. A lapban tippek, ötletek, hosszabb képes anyagok, illetve "kis színesek" is helyet kapnak. A magazint a Blikk Nők szerkesztőségi csapata készíti, mivel annak idején annak márkakiterjesztése volt.

Fej-fej mellett a Rádió 1 és a Sláger FM a fővárosban

20 órája

A 2017. június-augusztusi időszakban a rádiókat naponta 5,7 millióan, míg hetente 7,4 millióan hallgatták. Ez azt jelenti, hogy országos szinten a 15 éves vagy idősebb lakosság 68%-a naponta, míg 88%-a hetente hallgat rádiót.

Nagyon megy a francia moziknak

1 napja

A franciák járnak a legtöbbet moziba Európában: tavaly mintegy 213 millió jegyet adtak el a francia mozik, megelőzve a briteket és a németeket - közölte a francia Nemzeti Filmközpont (CNC).