2019. szeptember 26.

Hadas Kriszta az Elviszlek magammal új évadának első vendége

D. Tóth Kriszta az Elviszlek magammal szenzonnyitó adásában Hadas Krisztával beszélget kendőzetlen őszinteséggel.

Még szinte be sem szállt az autóba Hadas Kriszta, amikor már kérte a légkondit, és elmondta, hogy a változókor hőhullámokat okoz neki. D. Tóth Kriszta kérdésére azt is megosztotta, miért nem hajlandó tabuként kezelni a klimax témáját.

„Azt gondolom, hogy velem együtt ebben az országban még néhány tízezer ember klimaxol, és ezen nincs semmi szégyellnivaló. Én azért vállalnám föl, mert nem biztos, hogy a nő addig nő, ameddig menstruál, hanem utána is az, és nem feltétlenül kell kidobni a kukába. Van ez, főleg a nőkkel szemben, hogy ha elmúltál negyven, akkor vegyél egy »ásd el magad szettet«, és különben is rohadt öreg vagy, és mit keresel a képernyőn? Már ne is létezzél. És biztos azért vagy ilyen, mert már senki nem csinál veled ezt meg azt."

A riporter, akit a szakmában a legtöbben csak úgy hívnak: a Hadas, azt vallja, hogy ha ő maga őszinte, akkor a riportalanyaitól – és a világtól – is őszinteséget kap vissza. Ezt az alapelvet pedig akkor is fenntartja, amikor a házasságáról beszél. Szerinte megdöbbentő, hogy a legtöbben – főleg a közszereplők – azt mutatják magukról, hogy tökéletes házasságban élnek, aztán egyszer csak elválnak. Hadas Kriszta nem titkolja, hogy a férjével rendszeresen megküzdenek egymással. Több kemény időszakot éltek már át együtt, például azt, amikor kiderült egy genetikai vizsgálaton, hogy a születendő kisbabájuk nagyon beteg lenne. De Krisztának nem ez volt az első tragédia, amivel meg kellett küzdenie:

„Nagyon régóta settenkedik körülöttem a halál, és nagyon sok embert veszítettem el. Valószínűleg ezért is van, hogy ebbe a harsányságba menekülök, ahelyett, hogy arról mesélnék: milyen volt, amikor a karjaim közt halt meg a szerelmem. Ezzel egyrészt nem szeretnék házalni, mert van egy szint a magánéletemben, amiről én sem beszélek szívesen."

2019-ben a tévékritikusok által a „Legjobb Talkshow"-nak választott Elviszlek magammal friss epizódjában a két Kriszta egyetértett abban, hogy Hadas intenzív, nőkről, anyákról szóló műsorainak forgatása közben a riporter saját traumáit is próbálja feldolgozni.