2016. február 11.

Hamarosan megújul a Music FM reggeli műsora

Közös megegyezéssel távozik a 89.5 Music FM reggeli műsorából Pordán Petra, de Bochkor Gábor és István Dániel összeszokott párosa hamarosan újra kiegészül.

Rövid ideig két műsorvezetővel hallható a 89.5 Music FM reggeli műsora, az Önindító. „Petra egy zenei tévécsatornától kapott állásajánlatot, ami nem összeegyeztethető rádiós munkájával – adott magyarázatot Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója a műsorvezető távozására - így közös megegyezéssel elválnak útjaink.”

A vezérigazgató elmondta, a változtatás kényszere hirtelen érte őket, de nem váratlanul. „Januárban egy átfogó brandkutatást készíttettünk, mely egyebek mellett kitért a rádiós piaci szereplők ismertségének és kedveltségének mérésére is, s az eredmények bizonyos esetekben felvetették a megújulás igényét” – mondta a csatorna vezetője, aki szerint az Önindító rövidesen kiegészül és biztos benne, hogy a hallgatók addig is teljes értékű műsort kapnak majd. „Mi több, az új műsorvezető érkeztéig is tervezünk a műsorban frissítéseket, meglepetéseket és addig sem marad az Önindító női hang nélkül” – árulta el Kiss Anikó.