2020. március 31.

Hazai énekesek otthonába látogat el a Sláger FM

´Maradj otthon´ címen videosorozatot indított útjára a Sláger FM, amelyben a hazai zenei élet képviselőit – valamint a Sláger FM műsorvezetőit – otthoni önkéntes karanténjukból szólaltatják meg, videointerjú keretében.

Naponta újabb és újabb videointerjúval jelentkezik a 95.8 Sláger FM, amely saját csatornát indított a legnagyobb videomegosztó oldalon, 'Maradj otthon' elnevezéssel. A videointerjúkban – melyet Pordán Petra műsorvezető készít – a hazai zenei élet képviselőit szólaltatják meg otthoni önkéntes karanténjukból. A rádió ezzel is szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a kialakult járványügyi helyzet miatt – aki csak teheti – maradjon otthon, így lassítva a járvány terjedését.

„Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a kialakult járványügyi helyzetben továbbra is változatlan formában és színvonalon biztosítsuk a legnagyobb slágereket hallgatóink számára. Elérhetőségeink – telefon, Viber, Facebook, Instagram – változatlanul élnek, ahogy weboldalunk és applikációnk is. Emellett tovább növeltük videos tartalmaink, melyek a rádió Youtube csatornáján érhetőek el. Itt indítottuk el 'Maradj otthon' csatornánk, ahol a hazai zenei élet előadóit, képviselőit szólaltatjuk meg, otthonaikban, videointerjú formájában. Ezzel is szeretnénk felhívni a figyelmet az otthonmaradás fontosságára, melyet az előadók, zenészek jelentős része is követ" – mondta Ürge Dezső, a Sláger FM vezérigazgatója.

A 'Maradj otthon' beszélgetései a YouTube-on érhetőek el:

Címkék: média sláger fm

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

2 napja

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.