Blikk Talk! néven folytatja közéleti tematikájú közönségtalálkozóit a Blikk, hogy még közelebb vigye olvasóihoz a közérdeklődés homlokterében álló aktualitásokat. Ezekben a napokban az európai parlamenti választásokról ütköztetik a véleményeket.

A Blikk Talk! a korábban bevezetett Blikk Esték vitaest-sorozatból nőtte ki magát. A témák és formátumok körét azonban most kiterjesztik: a jövőben a Blikk még gyakrabban jelentkezik majd élő stúdióbeszélgetésekkel és ingyenesen látogatható, nyilvános eszmecserékkel, nem csupán közéleti aktualitások kapcsán, de akár könnyedebb, életmód jellegű témákban is - írják.

A Blik Talk!-kal a márka célja az, hogy még interaktívabb kapcsolatot építsen ki olvasóközönségével és követőtáborával. Online szavazásaival, közösségi platformokon közvetített live streamjeivel és számtalan videójával olyan formátumokat kínál, amelyeket a tipikus mai hírfogyasztó elvár tőle.

Az első, május 7-i Blikk Talk! a közelgő európai parlamenti választások kimeneteléről ütköztetett szakértői véleményeket Ceglédi Zoltán és Mráz Ágoston Sámuel politikai elemzők részvételével.

Szakmai közönség előtt a május 7-8-i Média Hungary konferencián debütált a Blikk Talk!: Mészáros Antónia, Palik László és Bárdos András meséltek arról, hogy milyen az élet az aktív televíziózáson túl.

A sorozat a napokban folytatódik: május 10-én, déli 12 órai kezdettel Ujhelyi István európai parlamenti képviselőt látják vendégül a Blikk stúdiójában, május 15-én, 13 órától pedig Deutsch Tamással beszélgetnek. Az élő adások a blikk.hu-n és a lap Facebook oldalán követhetők.

A korábbi felvételek, illetve a Blikk Talk! aktuális hírei a beszélgetéssorozat honlapján tekinthetőek meg.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

2019. július 19.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.