A kiadó csatlakozik azokhoz a szolgáltatókhoz, akik a járvány miatt kialakult elszigetelt, otthonmaradós időszakban ingyenes tartalmakkal szeretnénk könnyebbé és élvezetesebbé tenni az olvasók mindennapjait. A kiadó térítésmentesen, digitális formában közzéteszi a GEO magazin és a GLAMOUR korábbi számait, valamint történelmi bookazine-sorozatát.

Történelmi tematikájú bookazine-sorozatának két tagját, továbbá a GLAMOUR és a GEO magazinok korábbi számait digitális formában közzétette a Ringier Axel Springer Magyarország, hogy színes és hasznos olvasnivalóval lássa el azokat, akik a járvány-időszakban ismeretterjesztő és szórakoztató tartalmakra vágynak.

A kiadó a legfrissebb lapszámokat megelőző, korábbi kiadványokat tette közkinccsé az issuu.com digitális standon, a Glamour.hu-n és a Blikk.hu/bookazine oldalon keresztül. A kiadó bízik benne, hogy sokaknak jelentenek majd kellemes időtöltést az otthon töltött hetekben.

Most, hogy az iskolai képzés az otthonokban zajlik, különösen hasznos olvasmány lehetnek a történelmi tematikájú bookazine-ok, hiszen szakszerű és hiteles ismeretekkel egészítik ki a tankönyvek anyagát.

A gazdag fotóanyaggal ellátott, szemléletes és könnyen befogadható témafeldolgozás sokat segíthet a meglévő ismeretek kiegészítésben, de akár egészen új tudás megszerzésében is, hiszen nehéz témákat, párhuzamosan futó eseményeket tesz könnyebben áttekinthetővé

- foglalta össze a bookazine-ok előnyeit Koszó-Stammberger Kinga főszerkesztő.

Már ingyenesen elérhető Az első világháború története és A második világháború története című két kötet, amelyeket hamarosan továbbiak követnek majd. Ezek:

A Hidegháború története,

A Diktátorok,

és A Náci Németország története című bookazine-ok.

A GLAMOUR magazin előző, 2020/márciusi lapszáma, valamit a 2020 tavaszi Trendbiblia című melléklete letölthető a Glamour.hu oldalon és az issuu.com-on. Az utazási megvonással küszködő világjárók és a természettudományok iránt érdeklődők pedig a GEO magazin korábbi lapszámait érhetik el ingyenesen, ugyanitt.

Elindult a köztárssági elnök podcastje

12 órája

Áder János talán az egyetlen köztársasági elnök, aki podcastet indított. A téma, amellyel már az első beszélgetés alkalmával foglalkozott, mindannyiunk közös jövőjéről szólt.