A Médiapiac június 5-6-i konferenciáján a legfontosabb szakmai területekről, a legizgalmasabb kérdésekre keressük a válaszokat. Ezúttal azt is megtudhatja, kik lesznek az előadóink, és milyen exkluzív előadással készülnek!

A teljesség igénye nélkül egy plenáris és négy szekció teremben találkozhatnak az ország elismert szakembereivel:

A város szekcióban fókuszban a smart város, a városmárka, a fenntartható város, illetve a városmarketing aktuális kérdései, de itt kerül sor 2019. június 5-én, 16 órakor a Magyar Marketing Szövetség Városmarketing Díjának ünnepélyes átadására is.

Az adat szekcióban válaszokat kaphatnak olyan kérdésekre, mint hogy milyen adatokat gyűjt a Facebook, vagy hogy egy átlagos online hirdetési kampány során keletkezett napi 1 millió adatsorból, miért csak kb 12 sornyit használunk?

Az infulencer szekcióban körüljárjuk a hitelesség, a női energiák és az influencer, mint veszélyforrás témákat.

Képet kaphatunk a médiapiac erőviszonyairól, illetve előzetest láthatnak a Whitereport Financial friss elemzéséből stage-backstage szekcióban.

A részletes programot megtekintheti: itt.

Az előadások egyeztetése folyamatos, a változtatás jogát fenntartjuk.

Éljen a lehetőséggel, jelentkezzen már most: itt!

 

MédiapiacON

2019. június 5-6.

Budapest, Courtyard by Marriott

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

17 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

20 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.