2019. január 07.

Január 8-án startol az ATV Spirit

Az ATV hír- közéleti jellegét tovább erősítik.

Az ATV csapatának egyik legnagyobb kihívása és ambíciója a 2019-es év során az ATV Spirit indítása. Ez egy könnyedebb hangvételű, szórakoztatóbb jellegű csatorna lesz, smart-infotainment tematikára épülve, közérzeti jelleggel. Az ATV Spirit január 8-tól elsőként a Telekom kínálatában lesz fellelhető, de a közeljövőben több szolgáltatónál is megtalálható lesz - írják.

Az ATV Spiriten induláskor a nézők viszontláthatják majd a Jakupcsek plusz és a Krizshow adásait, lesz egészségügyi műsor, vasárnaponként élőben nézhetik a Heti napló háttérműsorát, valamint az amerikai akció-sorozatot, a Six-et is láthatják majd. Az ATV-n az utolsó Híradó 18.45kor kezdődik, az ATV Spiriten lesz Híradó 22.00kor is, hogy a nézők folyamatos tájékoztatást kapjanak a legfrissebb hírekről.

„2019 a duplázás éve lehet az ATV számára. Célunk, hogy az új csatornával egy profiltisztítást végezzünk. Az ATV-n tovább erősítjük a hír-és közéleti műsorokat, az ATV Spiriten pedig folyamatosan építünk fel egy talk tv-t, közérzeti tartalommal" - mondta Németh Szilárd vezérigazgató.

Charlie A Dal színpadán vendégszerepel

2 napja

Két évvel a Szekeres Adriennel közös fellépése után Charlie most szólóban tér vissza a nézők elé a Jég dupla whiskyvel című számával szombaton A Dal színpadán.