2019. november 08.

Jön a Csak neked mondom 2.0!

2020 tavaszán tíz új résszel folytatódik a két alkotóműhely közös videósorozata.

A műsorban egymást jól ismerő színészek teljesen „szabadjára engedve”, kettesben, egy intim térben beszélgetnek egymással. A sorozat olyan művészeket vonultatott föl eddig, mint például Szirtes Ági és Básti Juli, Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs, Rujder Vivien és Mucsi Zoltán vagy épp Jordán Adél és Jordán Tamás.

Az első évad két hét múlva ér véget, az első tíz részt eddig már több mint nyolcszázezren látták, a legnépszerűbb epizódok lassan elérik a százötvenezres nézettséget.

„Ez a sorozat tökéletesen illeszkedik a Katona profiljába, amelynek évek óta fontos része az is, hogy a társulat művészeit minél több oldalról és minél szélesebb körben ismertesse meg a nézőkkel. Így hozva közelebb egymáshoz színházat és közönségét. A színészek is szerették, nem volt kérdés tehát, hogy folytassuk!” – mondta Máté Gábor, a Katona igazgatója.

„Igazi örömmunka volt ez nekünk, a színház teljes csapatával remek volt az együttműködés. Már az első epizódok után lehetett érezni, hogy egy egészen különleges hangulatú műsor született, amelyet a nézők is ugyanannyira szeretnek, mint mi. Így aztán nem sokat gondolkodtunk azon, hogy folytassuk-e” – mondta D. Tóth Kriszta, a WMN.hu tartalomigazgatója.

Csak néhány név a második szériából: Bezerédi Zoltán, Fullajtár Andrea, Rezes Judit, Mácsai Pál, Lázár Kati, Gáspár Sándor, Stohl András…