2018. április 16.

Kiadónk közleménye

A Médiapiac Kft. közleménye a Márkamonitor nevű lap megjelenéséről.

Tisztelt Partnerünk!

Bizonyára találkozott már a szaksajtóban a hírrel, hogy az eddig csak online elérhető markamonitor.hu-t negyedéves magazinként is megjelenteti a kiadója, a Grabowski Digital Kft.

A félreértések elkerülése végett fontosnak tartjuk jelezni, hogy a Márkamonitor magazin nem a Médiapiac Kft. terméke!

Bár a Márkamonitor tulajdonosa, Szakács László korábban a Médiapiac főszerkesztője volt, őt ezen a poszton tavaly szeptemberben M. László Ferenc váltotta. Szakács László távozott a Médiapiactól, semmilyen formában nem vesz részt lapunk előállításában.

Ezúton is szeretnék megköszönni Önnek, hogy a Médiapiac olvasója, partnere, konferenciáink résztvevője, támogatója. A Médiapiac továbbra is kiemelt ügyfeleként tekint Önökre, a szakma és a médiapiaci szereplők szempontjait is figyelembe véve továbbra is minőségi tartalmat kínálunk, illetve az olvasói igényeket a lehető legjobban kiszolgálva megújítjuk termékeinket.

Tisztelettel:

Göbölyösné Mátrahegyi Anna

ügyvezető, Médiapiac Kft.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

13 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

20 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.