2017. január 17.

Krizshow – hamarosan az ATV-n

Új beszélgetős műsorral, egy színházi talk show-val jelentkezik február 2-tól az ATV. A Krizshow házigazdája Krizsó Szilvia.

Bizalmas, ugyanakkor humoros beszélgetések, jelenetek és játékok teszik különlegessé Krizsó Szilvia színházi talk show-ját. A Krizshow-ban ismert és elismert emberek, többek között Alföldi Róbert, Palya Bea, Mautner Zsófia, Sebestyén Balázs, Fischer Iván, Majka, Eszenyi Enikő, Rudolf Péter, Kovács Patrícia, Nyáry Krisztián, Pokorny Lia, Náray Tamás vallanak magánéletükről és munkájukról - Krizsó Szilvia egyedi hangulatot teremtő képességének köszönhetően - egyszerre szórakoztatóan és elgondolkoztatóan.

A Centrál Színházban havonta egyszer zajló estek felvételei 2017. február 2-tól, csütörtök esténként 20:30- kor kerülnek az ATV képernyőjére. Az első Krizshow-ban Alföldi Róbert mutatja meg eddig ismeretlen arcát, a jövő héten pedig Sebestyén Balázs csillogtatja meg humorát és improvizációs készségét.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2020. október 22.

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.