2018. január 11.

Magyarországon is nézhető a ShortsTV

A világ egyetlen rövidfilm csatornája elérhető a Magyar Telekom kínálatában.

Magyarország legnagyobb telekommunikációs vállalatánal nézhető a kifejezetten rövidfilmekre specializálódott ShortsTV, a 162-es adón - tudtuk meg a lapunknak elküldött közleményből.

Az Egyesült Államokban és Európában egyaránt működő csatorna sugároz játék-, dokumentum- és animációs rövidfilmeket egyaránt.

"Örülünk, hogy sikerült megegyeznünk a Magyar Telekommal annak érdekében, hogy tovább tudjunk terjeszkedni Kelet-Európában. 2017-ben a Mindenki c. film megynyerte az Oscar-díjat, amely bizonyosággot ad arra, hogy Magyarországon meg van az igény a rövid filmek iránt" - szögezte le az együttműködéssel kapcsolatban Jesse Bersgma a vállalat elnöke.

Véleményvezérek a Nestlé új kampányában

41 perce

4 tematikus kisfilm és 4 meghatározó influencer segítségével vezette fogyasztóit a termékfejlesztési, gyártási, forgalmazási kulisszák mögé a magyarországi Nestlé csapata.

Nagy az igény a betanított- és segédmunkásokra

1 órája

2017 utolsó hónapjaiban 17,4 százalékkal több új hirdetést adtak fel a cégek Magyarország vezető állásportálján, mint egy évvel ezelőtt ugyanebben az időszakban - derül ki a Profession.hu riportjából.