2019. május 15.

Magyarországra is megérkezett a YouTube Music és a YouTube Premium

Az új zenei streaming szolgáltatásnak köszönhetően testre szabható a zene élvezete.

A szerkesztőséghez eljuttatott közlemény szerint legalább hat indok van, amiért szeretni lehet a YouTube Music-ot:

1. Minden egy helyen. Zenei videók, hivatalos albumok, single-k, remixek, élő koncertek, coverek mellett itt a ritka, csak a YouTube-on elérhető zenéket is megtalálod.

2. Személyre szabott ajánlások. A kezdőképernyőn annak megfelelően változnak az ajánlások, hogy korábban milyen zenéket hallgattál, az adott pillanatban mit csinálsz vagy éppen merre jársz. Így más zenéket javasol az applikáció, ha éppen útközben vagy, és mást, ha edzés közben használod a YouTube Music-ot.

3. Lejátszási listák ezrei minden műfajban, bármely hangulathoz, tevékenységhez. Könnyen és gyorsan választhatsz kedvedre való lejátszási listát attól függően, hogy éppen mit csinálsz, milyen a hangulatod, vagy éppen hol vagy. Klasszikus popbulira, vagy valami frissre és lazára vágysz? Esetleg belazulós indie-hez van kedved? Itt mindent megtalálsz!

4. Okos keresőfunkció, ami segít megtalálni a keresett dalt még akkor is ha nem emlékszel a címére, vagy a pontos szövegére. Visszahallgatnád Freddie Mercury-t, ahogy magyarul énekel, vagy nem emlékszel melyik dalban van a “Levelet kaptam lájf” vagy az “Ásót visz a Laci”? Írd be ezt a YouTube Music keresőjébe és rögtön megtalálod, amit keresel!

5. Hotlist videók. Mindig pontosan képben lehetsz a világ új, menő és felkapott videóival a külön erre a célra összeállított Slágerlista alapján. Ma Magyarországon DJ Snake, Kacey Musgraves valamint Karol G és Damian “Jr. Gong” Marley videói a legnépszerűbbek!

6. Offline lejátszás. A YouTube Music Premium szolgáltatással reklámmentesen, a háttérben és menet közben is lejátszhatod a letöltéseidet. Ráadásul, ha megfeledkeztél volna róla, kedvenc dalaidat az Offline Saját válogatás automatikusan le is tölti neked.

Elindult a YouTube Premium is

A tegnapi naptól elérhető a YouTube Premium is, amely a Music Premium mellett reklámmentes, háttérben lejátszást és letöltést biztosít a YouTube teljes kínálatára.

A Google Play Music előfizetői automatikusan igénybe vehetik a YouTube Music Premium szolgáltatásait, mivel azok a továbbiakban itt lesznek elérhetők. A Google Play Music tekintetében nincs változás, a korábban megvásárolt zenék, feltöltések és lejátszó listák továbbra is az előfizetők rendelkezésére állnak.

Címkék: média youtube

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

1 napja

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.