2017. november 02.

Már Békéscsabát is Balázsék ébresztik

Újabb frekvenciával bővült a Rádió 1, november 1-je óta Békéscsabán is hallhatóak a legnépszerűbb műsorok és az igazi mai slágerek. Csütörtök reggel Balázsék élő adásban köszöntötték a régi-új hallgatókat.

November 1-je óta újra szól Békéscsabán a Rádió 1, délután a 104.0 MHz-es frekvencián szóló Csaba Rádió is csatlakozott a kereskedelmi rádió hálózatához.

Sebestyén Balázsék csütörtök reggel élő adásban köszöntötték régi-új hallgatóikat. Amellett, hogy az országosan ismert sztárokkal bővült a rádió kínálara, a híreket például, amelyek között megtalálhatóak a legfrissebb környékbeli programajánlók is, továbbra is helyben szerkesztik és tolmácsolják majd a kollégák.

Békéscsabával együtt az elmúlt hetekben három új városban szólalt meg a Rádió 1, így Szombathely és Zalaegerszeg is együtt ébred a műsorvezetőkkel.

A Kantar Hoffmann legfrissebb, július-szeptember közötti időszakra vonatkozó mérési eredményei szerint a 15 év felettiek körében a Rádió 1 napi hallgatóinak száma 1,414 millió fő, ezzel egy év alatt megduplázódott a hálózat hallgatottsága.

Sulikalandokkal indul az M5 hétfői oktatási programja

22 órája

Oktatási tartalmakkal segíti az otthon tanuló diákokat az M5 kulturális csatorna, amely március 30-tól már az 1-4. osztályosoknak is közvetít oktatási műsort hétköznaponként Alsós - Sulikalandok címmel - írja az MTI.