Miért fontos, hogy egy piacvezető márka és egy influencer az első pillanatban megtalálják a közös hangot? Mennyire kell illeszkednie az influencernek a cég arculatához, amelyet képvisel? Hogy zajlik egy influencer kiválasztása?

Csuti és Pantl Péter előadásából kiderül, hogyan lett Csutiból márkanagykövet, miért pont ő, és megismerjük a kiválasztás folyamatát egy olyan cég szemszögéből, aki még nem használt előtte influencert. Fény derül arra is, hogyan lehet valaki elismert a véleményformálók körében.


Pantl Péter szerint: „Számunkra a választás során elsődleges célunk volt olyan márka nagykövetet találnunk, aki rendszeres fogyasztója a termékünknek és igazán szereti is azt.
Csutival már az első kapcsolatfelvételkor megtaláltuk a közös hangot, személyisége közel áll a céges kultúránkhoz, szakmai tudása pedig csak megerősítette bennünk a döntést.”

Hogy látja Csuti? Megtudhatod június 5-én a MédiapiacON.

Idén is várunk a Médiapiac éves konferenciáján - MédiapiacON!

Nyilvános az 5G-s frekvenciaárverés résztvevőinek listája

2019. szeptember 13.

Három jelentkezőt – a Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t – vett árverési nyilvántartásba szeptember 13-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).