2016. szeptember 26.

Megérkezett a világ legnagyobb receptmegosztója

Megállapodott egymással a Cookpad és az ApróSéf.hu, így a magyar piacra lép a világ legnagyobb receptmegosztó szolgáltatása.

Az ApróSéf 2007-ben indult, majd prémium tartalmaival vált ismertté, és népszerűvé a felhasználók széles körében. Az alapító, Varga Gábor elmondta, a Cookpadhrz csatlakozás hatalmas előrelépés számukra, hiszen ez egy új minőséget hoz a felhasználók számára Magyarországon.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk a Cookpad jövőjének. Mindig is az volt a célunk hogy egyfajta hozzáadott jó legyünk a felhasználóink életében. Most olyan kapuk nyílnak meg előttünk, amelyekről korábban álmodni sem mertünk, és amelyekről tudjuk, hogy a látogatóink javát szolgálják majd. Óriási lehetőség csatlakozni ahhoz a platformhoz, amelyen nap mint nap emberek milliói osztják meg egymással kedvenc receptjeiket – mondta a cég hétfői közleményében az ApróSéf alapítója.

A Cookpad felhasználóközpontú megoldásaival, őszinte elkötelezettségével vált a világ legnagyobb receptmegosztó szolgáltatásává. Célja bebizonyítani, hogy a mindennapi főzés szórakoztató, összeköti az embereket, és sok problémát megoldhat a világban. Ebben a szellemiségben ma már havonta 90 millió ember használja világszerte a Cookpad online receptmegosztó platformját, amely egy egyértelmű üzenetet a zászlóra tűzve vált népszerűvé: „Make everyday cooking fun!”, azaz „Főzz minden nap jókedvűen!”.