2019. április 01.

Megszűnik az M3

Május 1-től nem szerepel a televíziós csatornakiosztásokban az MTVA régi filmeket sugárzó csatornája, vagyis úgy néz ki, öt és fél évvel indulása után megszűnik a csatorna - írja a dtvnews.hu.

Iparági körökben már az év elején felröppent a hír, hogy befejezi a sugárzást az M3. Azóta csend volt az ügyben, majd a hétvégén, amikor a szolgáltatók elkezdték publikálni a májustól hatályos szolgáltatási feltételeiket, több közleményben is azt lehetett olvasni, hogy május 1-től már nem szerepel a csatornakiosztásokban a csatorna, az egyik szolgáltató pedig ki is emelte, hogy megszűnés miatt.

Az Index is megkereste az MTVA sajtóosztályát, de nem kaptak választ. Egy közleményt azonban kiadtak, amelyben az áll:

"Tovább erősödik a szabad, személyre szabott műsorválasztás lehetősége azzal, hogy a közmédia klasszikus tartalmait sugárzó csatornáját,az M3-at május elsejétől az m3.hu honlapon ingyenesen lehet elérni."

Azt a közlemény nem írja, hogy televíziós csatornaként megszűnik az M3.

Címkék: média m3 mtva

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

1 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.