2016. szeptember 27.

Mobileszközökön is elérhető a UPC Műsorvisszanéző

A UPC Magyarország Horizon Go szolgáltatásán is elérhetővé tette a funkciót, így a UPC digitális kábeltévé szolgáltatásának előfizetői mostantól otthonuk falain kívül is 7 napra visszamenőleg nézhetik meg a tv műsorokat.

A UPC Magyarország nyár elején vezette be új Műsorvisszanéző funkcióját, melynek segítségével akár 7 napra visszamenőleg is megnézhetik a tévéműsorokat az előfizetők. Szeptember elejétől a UPC Horizon Go alkalmazásán keresztül is elérhető ez a lehetőség. A UPC digitális kábeltévé szolgáltatásának előfizetői a www.horizon.tv weboldalon, Andorid és iOS okostelefonon, vagy akár tableten is élvezhetik ezt a funkciót, amelyet a műsorújság felületéről érhetnek el. Az aktiváláshoz nem kell semmit sem tenniük, hiszen a Műsorvisszanéző funkciót a UPC automatikusan bekapcsolja minden digitális kábeltelevízió alapszolgáltatási csomaggal rendelkező előfizetője számára, plusz díjak nélkül.

„A Műsorvisszanéző funkció kiterjesztése a Horizon Go platformra újabb jelentős állomása azon törekvésünknek, hogy folyamatos termék- és szolgáltatás-innovációk segítségével biztosítsuk ügyfeleink számára azt, hogy szupergyors hálózatunk előnyeit kihasználva átélhessék a kommunikáció és a szórakozás korlátlan élményét” – nyilatkozta Carra Anita, a UPC Magyarország vezérigazgató-helyettese.