2019. július 25.

Nézd meg Tom Cruise-t talpig gipszben!

Breaking news: Tom Cruise súlyos sérülésekkel került kórházba! Na, nem kell megijedni, nem a valóságban, csupán a Paramount új, humoros promófilmjében látható kórházi ágyán...

Aki látványos akciójelenetekre kíváncsi, az a Mission Impossible filmeket újranézve sosem fog csalódni. Köztudott, hogy a sorozat jóképű FBI-ügynökét, Ethan Huntot alakító Tom Cruise sosem kér kaszkadőrt a forgatásokra, így nem csoda hát, ha egy-egy jelenet felvételét nem mindig ússza meg karcolások nélkül. Ezt a tényt figurázza ki roppant szellemesen a Paramount új, humoros promófilmje, amely a Paramount+ VOD-szolgáltatáson keresztül elérhető Mission Impossible filmeket hirdeti mind online, mind a Paramound Channel műsorajánló blokkjaiban.

A humoros kisfilm kreatív koncepciójának kidolgozásáért, valamint az utómunkáért a Viacom budapesti kreatív csapata felelt, a gyártást az Admiral film jegyzi.A video megtekinthető a Paramount Channel Facebook oldalán.

Címkék: média paramount viacom

Fesztiválgyőztes a Spektrum sorozata

2 napja

A „Tabukról tabuk nélkül″ 2019-ben bemutatott 2. évada megnyerte az olaszországi Oniros Filmfesztivál fődíját a dokumentumfilmek kategóriájában.