2019. augusztus 07.

Női oldallal szerződött az Adaptive Media

Portfóliójában elérhetők az Impressmagazin.hu hirdetési megoldásai. A kizárólagos szerződéssel a sales house értékesíti az oldal mindennemű online hirdetési megoldásait az ügynökségek felé.

Magyarország első környezettudatos life-style női oldala az Impress Magazin 2013-ban indult. A kiadvány fókuszában a hazai és nemzetközi környezetvédelemmel kapcsolatos hírek, kezdeményezések és találmányok állnak, amelyek bemutatásának célja a szemléletformálás, egy környezettudatosabb életmód kialakításáért. Nemzetközi színvonalú, igényes, exkluzív online média tartalom, amely ötvözi a női és életmód magazinok, valamint az érdekességeket kínáló oldalak jellegét, de a bulvár témáktól és stílustól teljesen elhatárolódik - írják.

Az Impressmagazin.hu közel 400 ezer olvasót ér el havonta, a látogatók között a 25+ női célcsoport felülreprezentált. A felhasználók több mint 80%-a ebből a közönségszegmensből érkezik az oldalra - teszik hozzá.

Az együttműködéssel az Adaptive Mediához került az Impressmagazin.hu egyedi natív és display hirdetési megoldásainak ügynökségi értékesítése.

Halottak hete a Hajnaliban

16 órája

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora november első hetében mindenszentek ünnepére és a halottak napjára emlékezik. A zenei összeállításban az ünnephez illő dallamok szólalnak meg erdélyi vonósbandák előadásában.