2017. december 01.

Országos TV premierek a Humor+ műsorán

Tizenharmadik szériájával érkezik az Amerikai fater, nyolcadik és kilencedik évadával debütál a Szeretünk Raymond, és a Mick kell a gyereknek! részei is folytatódnak.

December 4-én a tizenharmadik évad részeivel folytatódik az Amerikai fater című animációs sorozat. A konzervatív családfő Stan Smith, felesége Francine, gyermekeik Hayley és Steve, és persze Roger, a szarkasztikus földönkívüli, valamint Klaus, az egykori NDK-s sportoló, aki a CIA merényletének köszönhetően ma már egy aranyhal testében éli mindennapjait garantálják a vicces perceket. A legújabb részekben felmerül, hogy bővül a család Hayley-nek köszönhetően, Francine lopási ügybe keveredik, de egy gyerek-pszichológus is képbe kerül Steve kapcsán.

December 5-től Ray Barone küzd újra a családi béke megteremtéséért a Szeretünk Raymond nyolcadik és kilencedik évadában, amelyet hosszú várakozás után a Humor+ hoz el a nézőknek. Ray Baronenak látszólag minden megadatott az életben, ami csak szükséges. Gyönyörű feleség, csodás család, fantasztikus munka és egy szép, long island-i ház. a problémát a férfi szülei okozzák, akik az utca túloldalán laknak, és irigy bátyja, akik egyfolytában megzavarják a család nyugalmát.

December 14-én Mick kell a gyereknek második évada is elsőként a csatorna műsorán látható. Mick teljesen alkalmatlan a feladatra, hogy gazdag testvére, Poodle elkényeztetett gyerekeit nevelje, de nincs más választása. Mikor Poodle elmenekül az országból a hatóságok elől, rámaradnak a gyerekek, és velük elég sok probléma.

Címkék: média humor+ sorozat