2016. február 11.

Pordán Petra és Tücsi a Sláger TV-n

Pénteken debütál a Halló, Angyalok!, a Sláger TV új, interaktív kívánságműsora. A Sláger TV első élő műsorában a kilencvenes évek magyar diszkóslágerei is felcsendülnek majd.

Péntek és szombat esténként 22.00 – 24.00 óra között a Sláger TV új, élő kívánságműsora, a Halló, Angyalok! segít ráhangolódni a bulira. Tücsi és Pordán Petra a csatorna közösségi oldalán, Skype-on és telefonon érkező kívánságokat teljesíti majd, de az is kiderül, hogy melyik volt a hét slágere. A műsor állandó része lesz a Retró rovat, amelyben a kilencvenes évek legnagyobb magyar diszkóslágerei is felcsendülnek, de a legbátrabb nézők saját bulizós fotóikat is beküldhetik majd.

Pónácz András, a Tematic Media Group kreatív producere azt is elmondta, hogy a műsorban hazánk sztárjai is bekapcsolódnak majd a beszélgetésekbe. „Lesz egy úgynevezett Beszólás rovat is, amelyben hírességek „szólnak be” Tücsinek és Petrának, illetve különleges feladatokat is adnak majd nekik, amit élő adásban kell teljesíteniük az Angyaloknak” – tette hozzá Pónácz András, aki azt is elárulta, hogy pénteken Kis Grófo feladatait kell majd végrehajtania a lányoknak.

Halottak hete a Hajnaliban

17 órája

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora november első hetében mindenszentek ünnepére és a halottak napjára emlékezik. A zenei összeállításban az ünnephez illő dallamok szólalnak meg erdélyi vonósbandák előadásában.