2018. október 16.

Reakcióvideó sorozatot indított a JOY.hu

Új platformmal nyitnak az Y és Z generáció tagjai felé.

Saját gyártású, szórakoztató YouTube-műsorral szólítják meg a fiatalokat: mostantól minden pénteken meghökkentő, megosztó, vicces, aktuális és személyes témákra reagálnak a szereplők, akik a weboldal szerkesztőiből, illetve kreatív és fejlesztő csapatából tevődnek össze.

A projekt célja az új közönség megszólítása mellett, hogy a márkát még közelebb hozza a kibővített célcsoporthoz - írják.

"Régóta foglalkozunk már videós tartalmak gyártásával is a szöveges tartalmak mellett, viszont ez az első komplexebb produkció, amit egy állandó, folytatásos sorozatnak szánunk. Számunkra is izgalmas kísérlet ez, hiszen minden folyamat, a tervezéstől a vágásig házon belül zajlik, és a szereplőktől is új kihívást kíván - ki gondolta volna például, hogy a front end fejlesztőnk két kódolás között a kamera előtt sziporkázik majd? Az eddigi részekkel kapcsolatban rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk az olvasóktól és a szakmától is, így továbbra is kreatív lelkesedéssel visszük előre és fejlesztjük a műsort a nézőink szórakoztatására"- mondta Alberti Petra, a JOY digitális főszerkesztője.

Címkék: média joy youtube