Soha nem gondolok a jövőre – úgyis elég hamar eljön - mondta Albert Einstein. Einsteinnel ellentétben mi gondolunk a jövőre és előadóinkkal megpróbáljuk megfejteni azt. Nem kristálygömb, nem olvasztott ólom, nem csontok és nem kávézacc segítségével bocsátkozunk jóslásokba, hanem az egyes területek szakértői hozzák el ismereteiket, nemzetközi tapasztalataikat. Megkíséreljük bemutatni az új évtized várható trendjeit, azok kommunikációra gyakorolt hatásait és a kommunikációs iparág lehetséges fejlődési ívét.

A Médiapiac éves konferenciáján a meghívott szakértők arra keresik a választ, milyen trendek fogják uralni a következő évtizedet. Megkísérlik megjósolni, mely szakmák maradnak életben, melyek tűnnek el, és milyen témák foglalkoztatják majd a kommunikációs és pr szakmát a jövőben.

Mentsd el a dátumot! Ne maradj le te sem!

Időpont: 2020. április 2.

Helyszín: Budapest, Hotel Helia

 

Újra együtt a Jóbarátok sztárjai

27 perce

Egy epizód erejéig újra összeáll a Jóbarátok régi sztárszereposztása. A 15 éve befejeződött népszerű sorozat új részét a májusban induló HBO Max streamingszolgáltató rendelte meg - írja az MTI.

Charlie A Dal színpadán vendégszerepel

2 napja

Két évvel a Szekeres Adriennel közös fellépése után Charlie most szólóban tér vissza a nézők elé a Jég dupla whiskyvel című számával szombaton A Dal színpadán.