Soha nem gondolok a jövőre – úgyis elég hamar eljön - mondta Albert Einstein. Einsteinnel ellentétben mi gondolunk a jövőre és előadóinkkal megpróbáljuk megfejteni azt. Nem kristálygömb, nem olvasztott ólom, nem csontok és nem kávézacc segítségével bocsátkozunk jóslásokba, hanem az egyes területek szakértői hozzák el ismereteiket, nemzetközi tapasztalataikat. Megkíséreljük bemutatni az új évtized várható trendjeit, azok kommunikációra gyakorolt hatásait és a kommunikációs iparág lehetséges fejlődési ívét.

A Médiapiac éves konferenciáján a meghívott szakértők arra keresik a választ, milyen trendek fogják uralni a következő évtizedet. Megkísérlik megjósolni, mely szakmák maradnak életben, melyek tűnnek el, és milyen témák foglalkoztatják majd a kommunikációs és pr szakmát a jövőben.

Mentsd el a dátumot! Ne maradj le te sem!

Időpont: 2020. április 2.

Helyszín: Budapest, Hotel Helia

 

Médiacéget alapított Harry herceg és Meghan Markle

17 órája

Az Archewell a házaspár új brandje lesz, amely filmes és televíziós produkciókkal foglalkozik majd, magában foglal egy multimédiás oktatóbirodalmat, valamint egy egészséges életmóddal foglalkozó honlapot.

25 éve mutatták be a kultfilmet

1 napja

Bizony, már ennyi idős Will Smith és Martin Lawrence akció-vígjátéka, a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk?, ami megismertette az egész világgal az Inner Circle ikonikus dalát is.