2017. május 25.

Sorozatban harmadik éve díjazták a Gemiust

Már sorban harmadik éve nyer a Gemius az európai online szektor által szervezett IAB Europe Research Awardson.

A nyerteseket Amszterdamban hirdették ki május 23-án az Interact konferencián. A Gemius a gemiusAdReal termékével aratott győzelmet. A nyertes szoftver az internetezők hirdetés megtekintési szokásairól szolgáltat adatokat, mind a kiadók, mind a hirdetők számára információt nyújt a konkurensek online hirdetési tevékenységeivel kapcsolatban. A döntőben a Gemius négy vállalatot utasított maga mögé.

"Büszkeséggel tölt el minket, hogy a vállalat megoldásai ismét felhívták magukra a nemzetközi figyelmet" – mondta Piotr Ejdys, a Gemius vezérigazgatója. Hangsúlyozta, hogy a gemiusAdRealhez hasonló termékkel, amely az online piac átfogó hirdetési mérését biztosítja (beleértve a Facebookot és Youtube-ot is), még senki sem állt elő. "Idén az online kampányok mérésének olyankülönleges technológiáján dolgozunk, amely lehetőséget ad arra, hogy új médiacsatornákat is bevonjunk a hirdetés mérésbe, például a tévét és a rádiót. Ezáltal biztosítani tudjuk, hogy az ügyfeleink teljes képet kapjanak a hirdetési piacról, médiumtól és eszköztőlfüggetlenül. Hamarosan az ügyfelek is megismerheti az új technológiát"– mondta Ejdys.

Az idei szobor a harmadik, amellyel az európai online szektor a Gemiust díjazta. 2016-ban a Gemius egy olyan módszertanért kapta mega legjobb európai piackutatási projekt díját, amely napi adatokat szolgáltat a honlapok nézettségével kapcsolatban (gemiusOvernight). 2015-ben pedig egy olyan megoldásért, amely a kiadókat segíti a teljes elérésük megismerésében platformokra lebontva (Behavioral Panel Synthesis, BPS).

 

 

 

 

Sulikalandokkal indul az M5 hétfői oktatási programja

23 órája

Oktatási tartalmakkal segíti az otthon tanuló diákokat az M5 kulturális csatorna, amely március 30-tól már az 1-4. osztályosoknak is közvetít oktatási műsort hétköznaponként Alsós - Sulikalandok címmel - írja az MTI.