2014. szeptember 29.

Szakértői klubot hozott létre az Insomnia

A cél, hogy a kommunikációs szakemberek az iparág jövőjét formáló kérdéseket is meg tudják vitatni egymással.

A cél, hogy a kommunikációs szakemberek az iparág jövőjét formáló kérdéseket is meg tudják vitatni egymással.

Dr. Fehér Katalin újmédia-kutató „Az on-demand üzleti intelligenciától az identitás alapú ökoszisztémáig” címmel tartott előadásával indult útjára az Insomnia Thinkbank nevet viselő szakértői klub. Az összejövetel célja, hogy a hazai kommunikációs szakma képviselői a mindennapi feladatokon túl a kommunikációs iparág jövőjét formáló szakmai kérdéseket és tapasztalatokat is megosszák egymással.

A testület tagjai többek között - a nyitóelőadást tartó dr. Fehér Katalin mellett - Liptay Gabriella, a LibriShopline többségi tulajdonosának az SQ Investnek portfolióigazgatója, Grósz Judit, a Microsoft DPE vezetője, Megyer Örs, az Önszabályozó Reklámtestület elnöke és Rózsa Iván, a Magyar Telekom kommunikációs igazgatója. A klub előadásainak tematikáját a tagok állítják össze, és az aktuális témától függően minden alkalommal egy-egy fiatal tehetség is meghívásra kerül. Ez alkalommal a hazai startup világ egyik üdvöskéje, Ottlik Dávid képviselte a fiatal erőt, aki a neuromarketing megoldásra specializálódott Synetiq nevű startup cég alapítója.

Misinszki Ákos, az Insomnia operatív ügyvezetője hangsúlyozta, az igény és az ötlet az Insomnia falai közt született meg, a legfontosabb szempont az volt, hogy a kezdeményezés keretében egy platformra kerülhessenek az együtt gondolkodásra, élénk szakmai diskurzusra vágyó, kiváló szakemberek. Az Insomniának nem titkolt szándéka azt a piacon lévő know-how-t szintetizálni, amely az ügynökség jövőjét is jelentősen formálhatja. Az Insomnia Thinkbank tagjai negyedévente ülnek össze.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2020. október 22.

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.